Vm Verktøy for Windows 7

  Virtuelle maskiner, eller VM, gir deg mulighet til å installere og kjøre programvare - eller hele operativsystemet - uten å gjøre permanente endringer i din eksisterende maskin. Når du kjører en virtuell maskin, genererer datamaskinen din en 'falsk' datamaskin. En annen vanlig bruk for VM er å teste programvare, eller sørge for at et program kjører inne i en virtuell sandkasse der den ikke kan skade eller endre datamaskinen, noe som gjør dem nyttige sikkerhetsverktøy. Eventuelle endringer i et program i en VM-produsent overfører ikke til det faktiske operativsystemet eller datamaskinen. De fleste VM bruker en del av harddiskplassen din slik at du kan installere programvare og operativsystemer.

VMware

Ifølge VMware.com kan ingen annen virtualiseringsløsning stemme overens med funksjonene og ytelsen til VMwares egne produkter VMware har vunnet over 50 priser fra databehandlings- og programvareutviklingsenheter for sitt arbeid på VMware Workstation og VMware Player. VMware Player er et brukervennlig skrivebordsprogram som lar brukerne trygt eksperimentere med forskjellige operativsystemer og programvare uten komplekse konfigurasjoner, mens VMware VMware ThinApp er en annen tilnærming til virtuelle maskiner, forsegler et program og alle nødvendige biblioteker i en enkelt binærfil som, når den kjøres, lanserer en pre-built virtuell maskin med forseglet program satt til å kjøre automatisk.

Virtual PC

Programvare utviklet for ulike versjoner av Windows, kan introdusere kompatibilitetsproblemer. For Windows 7 har Microsoft cr eated Virtual PC, et program som lar applikasjoner kjøre i en fullt virtualisert forekomst av Windows XP. Virtual PC utnytter for øyeblikket ikke bruk av Windows-operativsystemer. 'XP-modus' starter automatisk for riktig programvare, noe som gir inntrykk av å kjøre innfødt på Windows 7.

Virtual Box

VirtualBox er et open source virtualiseringsverktøy som ifølge VirtualBox.org tilbyr et omfattende sett med funksjoner som sammenligner gunstig med profesjonelle produkter. Den kjører på Windows 7 og andre operativsystemer, og lar brukerne virtualisere et antall populære gjesteoperativsystemer med et bredt spekter av konfigurasjonsalternativer. VirtualBox touts modulæritet som en kraftig og nyttig funksjon for å tilpasse programmets operasjon for å passe til sluttbrukernes behov. Nylige versjoner har forenklet konfigurasjonsprosessen, men det er fortsatt noe mer komplisert enn andre tilbud, avhengig av hvilke typer moduler du velger å aktiver eller installer.