Hvordan lage et ObjectDock-ikon

 

1.

Last ned ObjectDock fra Stardocks nettsted (se Resources). Etter at filen er lastet ned, dobbeltklikk filen for å starte installasjonsprogrammet, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installere.

2. Start programmet ObjectDock etter at det er installert. For å åpne programmet, åpne 'Start' -menyen, klikk deretter 'Alle programmer', og klikk deretter på mappe med navnet 'Stardock.' Klikk på 'ObjectDock' -ikonet fra Stardock-mappen for å starte programvaren.

3.

Finn mappen eller programikonet du vil plassere på kaien.

4. Klikk på mappen eller programmet, og hold deretter venstre museknapp, dra mappen eller programmet til dokken. Slip venstre museknapp når mappen eller applikasjonsikonet ligger over kaien for å plassere dette elementet på kaien.

ObjectDock gjør det mulig for PC-brukere å ha en dock lik den som finnes i Mac OS X-operativsystemet på sine datamaskiner. Docken, som kan være animert eller statisk, lar brukerne enkelt få tilgang til programmer og mapper fra skrivebordet. Programvaren er gratis og er kompatibel med Windows XP, Vista og 7.