Slik finner og sletter du innebygd lyd fra et Powerpoint

 

1.

Åpne PowerPoint-presentasjonen. Finn lysbildet du vil teste for innebygd lyd. Kontroller at du er i 'Normal' -visningen ved å sjekke under 'Fil' -menyen. Hvis ikke, klikker du på knappen 'Normal visning'.

2.

Klikk på lydikonet. Hvis du ikke kan se et lydikon, er det ingen innebygde eller koblede lyder i lysbildet. Velg 'Alternativer' -fanen under 'Lydverktøy'. Klikk på 'Dialog Box Launcher' fra 'Sound Options' gruppen. Velg 'Informasjon'. Hvis lyden er innebygd, vil informasjonsboksen si '[Innholdt i presentasjon].'

3.

Slett den innebygde lyden ved å lukke alle vinduene unntatt hovedvinduene . Velg lysbildet med den innebygde lyden du vil slette, og klikk på lydikonet. Trykk på 'Slett.' Gjenta denne prosessen for hver lyd du ønsker å slette; Du kan ikke slette flere lyder samtidig.

Tips og advarsler

  • Disse trinnene gjelder bare for Microsoft PowerPoint 2007.
  • PowerPoint lar deg enten legge inn lyd i en presentasjon eller lenke til lydfil fra presentasjonen. Et lydikon - som ser ut som en høyttaler med lydlinjer som kommer ut av det - forteller deg at en lyd er koblet eller innebygd i lysbildet. Du kan enkelt avgjøre om det er en innebygd lyd, og deretter slette du den lyden.