Slik kjører du flere Norton-produkter

 

1.

Åpne alle dine Norton-produkter samtidig. Hvis du har mer enn ett Norton-produkt av samme programvare --- to antivirusskannere, for eksempel --- velg en som skal brukes som 'skjerm' mens du bruker de andre til å 'skanne'.

2 .

Gå til 'Innstillinger' -delen av alle programmer du vil bruke til å overvåke datamaskinen din. Sett dem til 'skjerm'. Dette alternativet er vanligvis tilgjengelig i den første kategorien i Innstillinger-delen. Programmene som ikke overvåker datamaskinen din, må da stilles til 'skanning'. Du kan gjøre dette ved å bare bytte 'skjerm' innstillingen til 'av' hvis den er satt til 'på'.

3.

Kjør dine Norton-produkter samtidig. De vil nå kunne kjøre uten å være i konflikt med hverandre, slik at produktene vil oppdage malware effektivt.

Tips og advarsler

  • Hvis en funksjon tilbys i to eller flere programmer --- en Internett-sikkerhetsfunksjon, for eksempel --- slå overvåking på ett av programmene til 'av'. Dette vil eliminere muligheten for konflikt.
  • Hvis du har mer enn ett Norton-produkt installert på datamaskinen, er det helt mulig å kjøre dem alle samtidig. Selv om du kanskje har hørt at du kjører to sikkerhetsprogrammer samtidig, er en oppskrift på katastrofe, er det lurt å få bare ett program til å overvåke datamaskinen mens resten brukes til skanning. Denne tilnærmingen unngår risikoen for at det ikke oppdages infeksjoner, noe som er mulig når to overvåkingsprogrammer kjører samtidig.