Slik lager du en kalender i Kalender Creator 10

 

1.

Dobbeltklikk ikonet 'Kalenderopptaker 10' for å starte programmet, og vent på at det skal lastes.

2.

Klikk på 'Ny' i verktøylinjen øverst i vinduet.

3.

Klikk på 'Bruk en mal' for å flytte til skjemaet for valg av tema. Du kan også velge å bygge fra begynnelsen, men å bygge med en mal er den raskeste og enkleste metoden for å lage en kalender.

4.

Velg malen du vil bruke, og Klikk på 'OK'.

5.

Klikk på 'Ukentlig', 'Månedlig' eller 'Årlig' for å velge størrelsen på kalenderen. Juster de andre målene hvis du vil finjustere den faktiske fysiske størrelsen på kalenderen, ellers bare gå til standardinnstillingene. Klikk på 'OK'.

Klikk på 'Sett inn', deretter 'Bilde' og deretter 'Fra fil' hvis du vil legge til dine egne bilder i kalenderen. Programmet vil ta opp en explorer som lar deg finne bildene på datamaskinen din. Velg ønsket bilde og klikk på 'OK'. Ignorer dette trinnet og fortsett til trinn 7 hvis du bare vil bruke temaets standardbilder.

7.

Klikk på boksen til settet eller settene du ønsker for å bli med på kalenderen din. Det er 40 å velge mellom. Dobbeltklikk på en individuell dag i kalenderen for å legge til din egen ferie, for eksempel bursdager eller jubileer.

8.

Klikk på 'File' og deretter 'Save' for å lagre kalenderen. Skriv inn navnet du vil gi det og klikk 'OK'.

9.

Klikk på 'Fil' og deretter 'Skriv ut' for å hente ut skjermbildet for bekreftelse av bekreftelse. Kontroller at alle innstillingene er korrekte for skriveren, og klikk deretter på 'OK'.

Tips og advarsler

  • Å bygge en kalender fra grunnen tar mye mer tid og krefter, og anbefales kun etter at du har lest bruksanvisningen som følger med på programvaren.
  • Kalender Creator 10 er et dataprogram som er utviklet av Broderbund, slik at brukerne kan produsere kvalitets tilpassede kalendere på sitt eget skrivebord eller en bærbar datamaskin og skrive ut dem enten med en vanlig skriver eller en spesiell fotopapir eller kortskriver. Programvaren kommer med en rekke temaer og maler for brukeren å velge mellom, eller han eller hun kan velge å bygge en kalender fra bunnen av.