Slik lager du et bord med et innlegg

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen og klikk 'Alle programmer'. Klikk 'SQL Server' i programgruppene og klikk deretter 'SQL Server Management Studio.' Dette åpner SQL Server-konsollen.

2.

Høyreklikk databasens navn og velg 'Ny forespørsel'. Dette åpner tekstredigeringsprogrammet der du skriver inn SQL Server-koden som kjører mot databasen.

3.

Skriv inn følgende kode for å opprette en tabell med kommandoen Sett inn:velg LastName, FirstName i ordrer fra kunder der customer\_number = 1I dette eksemplet er det en tabell som heter 'Ordrer' er opprettet fra Kunder-tabellen. Kunden med nummeret '1' er kopiert fra Kunder-tabellen og satt inn i Ordre-tabellen.

4.

Trykk på 'F5' -tasten for å utføre koden. Legg merke til at bestillings-tabellen nå finnes i listen over tabeller for databasen din.

SQL Server-databasemotoren gir deg flere T-SQL-syntaks-setninger du bruker til å lage tabeller. Én måte å opprette tabeller på, er å bruke kommandoen Sett inn med Søkeordet. Dette er en gunstig måte å skape et bord på. Du lager bordet mens du setter inn tabelloppføringer samtidig. Det kondenserer også koden din, så du bruker bare en linje med kode for å lage bordet.