Slik setter du redigeringsprogrammet for å åpne for alle bilder

 

1.

Klikk på 'Start', 'Standardprogrammer' og deretter 'Angi standardprogrammer.'

2.

Bla gjennom listen av programmer, klikk på bildebehandlingsprogrammet du vil bruke til å åpne alle bildefiler, og klikk på 'Sett dette programmet som standard'.

3.

Klikk på 'OK'. Bilderedigeringsprogrammet du valgte, blir brukt til å åpne alle bildefilene som den er kompatibel med. Hvis bildebehandlingsprogrammet ikke er kompatibelt med visse typer bildefiler, kan det ikke åpne dem.

Tips og advarsler

  • Du kan Åpne filer med et bestemt program, selv om de er satt til å åpne med andre programmer som standard ved å høyreklikke på filen, velge 'Åpne med' og deretter klikke på programmet du vil bruke fra listen.
  • Når du dobbeltklikker på en fil på en datamaskin, prøver datamaskinen automatisk å starte filen ved hjelp av programsettet som standard for å åpne den bestemte typen fil. Nye datamaskiner kommer ofte med en rekke grunnleggende programmer som kan åpne dokumentfiler og bildefiler. Hvis du installerer et nytt bilderedigeringsprogram, kan det hende du ønsker å endre standard filforeninger slik at alle bildefiler som standard åpnes med det nye programmet.