Slik sikkerhetskopierer du Ntuser DAT

 

1.

Koble en ekstern harddisk eller annen lagringsenhet til datamaskinen.

2.

Klikk på 'Start' og velg 'Control Panel 'oppføring i menyen. Klikk på 'System og vedlikehold' -ikonet og velg alternativet 'Sikkerhetskopier og gjenopprettingssenter' fra listen.

3.

Klikk koblingen Oppsett sikkerhetskopiering og velg stasjonen ikonet for den eksterne harddisken i destinasjonsvalgvinduet. Klikk på 'Next'.

4.

Klikk på alternativet 'La meg velge' og klikk på 'Ntuser.dat' filnavn i listen. Alternativt kan du klikke på avkrysningsboksen 'Opprett systembilde' for å lage en sikkerhetskopi av alle systemfiler, inkludert Ntuser.dat-filer, for operativsystemet. Klikk på 'Neste'.

Klikk på 'Lagre innstillinger og kjør sikkerhetskopiering' for å begynne å lage sikkerhetskopiering av filene.

Tips og Advarsler

  • Microsoft anbefaler at du bruker en ekstern harddisk for å lagre backupfiler på grunn av deres store kapasitet og stabilitet. Men du kan også lagre sikkerhetskopieringsfiler på DVDer, CDer eller USB-minnepinner.
  • Windows lagrer informasjon og innstillinger om en brukerkonto i NTuser.dat-filen. Hver brukerkonto har sin egen Ntuser.dat-fil som er lagret i katalogen C: \ users \ [USERNAME]. Opprett en sikkerhetskopi av filen Ntuser.dat for å sikre at innstillingene for brukerkonto, informasjonskapsler, favoritter og personlige alternativer blir lagret i tilfelle datamaskinen opplever en harddiskkrasj. Windows inneholder Backup and Restore Center-funksjonen for å hjelpe deg med å utføre sikkerhetskopieringsprosessen.