Slik sikkerhetskopierer du programprogrammer

 

1.

Slå på datamaskinen og finn programvaren du vil sikkerhetskopiere.

2.

Koble til flash-stasjonen eller ekstern harddisk inn i USB-porten på datamaskinen din. Flash-ikonet skal vises på skrivebordet i vinduet Min datamaskin eller Finder.

3.

Åpne et nytt My Computer eller Finder-vindu og dobbeltklikk på flashdisken eller Ekstern harddiskikon.

Dra og slipp eller kopier og lim inn programvare i flashdrivervinduet.

5.

Tillat at programvaren overføres og høyreklikk på ikonet for flash eller ekstern harddisk. Klikk på 'Eject.' Når ikonet forsvinner fra datamaskinen, fjerner du blitsen eller den eksterne harddisken.

Tips og advarsler

  • Mange stykker programvare trenger en aktiveringskode for å kjøre på datamaskinen din. Lagre en fil med de viktige kodene for programvaren din på datamaskinen eller med sikkerhetskopieringsprogrammene dine. Alternativt kan du skrive kodene på et stykke papir og tape det til datamaskinen eller holde det på et annet trygt sted.
  • Mange programvare kommer på kompaktplater, og gir deg en pålitelig sikkerhetskopi ved en dataskrasj. Nedlasting av programmer fra Internett har blitt et stadig mer gjennomførbart alternativ, men forlater mange mennesker uten sikkerhetskopiering av programvarene. Heldigvis kan du enkelt sikkerhetskopiere data på datamaskinen din, inkludert programvare, ved hjelp av en flash-stasjon eller ekstern harddisk. Sikkerhetskopiering av data gjør det også lettere å bytte datamaskiner i fremtiden.