Hvordan legger jeg til BLM Property Ownership-informasjon i Google Earth?

 

Konvertere ved hjelp av EarthPoint

1.

Gå til EarthPoint-nettstedet.

2.

Velg 'Township and Range 'link under' Abonnementer '-delen (ingen konto eller abonnement er nødvendig for denne oppgaven).

3.

Bla ned til delen' Konverter Township, Range, and Section til breddegrad og lengdegrad. '

4.

Fyll ut informasjonen' State ',' Principal Meridian ',' Township ',' Range 'og' Section '. Det er valgfritt å skrive inn 'Seksjon' -informasjonen. Når du velger et valg for hver kategori, endres alternativene i følgende kategorier, så vent et sekund før du fortsetter å velge mellom hver kategori.

5.

Klikk på 'Fly til Google Earth' -knappen. Du kan få en melding om at 'EarthPoint er et program lastet ned fra Internett. Er du sikker på at du vil åpne den?' Klikk på 'Åpne' eller 'Ja'.

Konvertering med GeoCommunicator

1.

Gå til GeoCommunicators nettsted.

2.

Klikk på 'Township GeoCoder' -linken i venstre sidefelt og velg 'GeoCoder' -linken.

3.

Fyll ut 'State'

4.

Klikk på 'Send'.

5.

p>

Angi breddegrad og lengdegrad GeoCommunicator sender inn boksen 'Fly til,' eller 'Søk' i Google Earth, og trykk 'Enter' -tasten. Breddegrad og lengdegrad må oppgis i desimalt format i Google Earth.

Lagre Latitude og lengdegrad i Google Earth

1.

Lagre søket ditt i Google Earth . EarthPoint titler søket 'Earth Point Fly To.' Søket bør være oppført i mappen 'Midlertidige steder' under sidestykket 'Steder' i Google Earth.

2.

Høyreklikk på 'Earth Point Fly To' tittel og velg 'Lagre på Mine Steder.'

3.

Høyreklikk på tittelen igjen og velg 'Gi nytt navn' hvis du vil navngi søket.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruke EarthPoint til å gå i den andre retningen. Det er også en del for å konvertere breddegrad og lengdegrad til 'Township', 'Range' og 'Section' -numrene.
  • Bureau of Land Management har begynt rundt 1785, og i flere år har hovedoppgaven vært å undersøke føderal land og bidra til å avgjøre vårt nye land. Men BLM eiendomsinformasjon er oppført etter rekkevidde, townships og sections, mens dagens verktøy , for eksempel Google Earth, angi land i henhold til breddegrad og lengdegrad. Det er imidlertid verktøy for å hjelpe deg med å konvertere BLM-eiendomsinformasjon til Google Earths språk.