Kompatibiliteten til Adobe Photoshop 7.0 med Vista

 

Adobe Photoshop 7.0 operativsystemkrav

Adobe Photoshop 7.0 er ikke kompatibel med Windows Vista, men er kompatibel med Microsoft Windows 98 Special Edition, Windows Millennium Edition, Windows 2000, Windows NT 4.0 og Windows XP. Hvis du kjører en Windows-plattform som er nyere enn Windows XP, må du erstatte Adobe Photoshop 7.0 med en nyere versjon av programvaren.

Velge en versjon av Adobe Photoshop som er kompatibel med Windows Vista Windows Vista ble utgitt i 2007 av Microsoft. Samme år la Adobe ut Adobe Photoshop CS3, som var den første versjonen av Photoshop som fungerte med Windows Vista. Siden da har Adobe gitt ut Adobe Photoshop CS4 og CS5, som begge er kompatible med Windows Vista.

En vei rundt Adobe Photoshop 7.0 / Windows Vista-kompatibilitetsproblemet

Adobe slutte å støtte Adobe Photoshop 7.0; Derfor skapte de ikke en løsning for å la programmet kjøre med Windows Vista. Det er ikke mulig å lage Adobe Photoshop 7.0-arbeid på en Windows Vista-plattform, noe som betyr at din beste løsning er å erstatte Adobe Photoshop 7.0 med en nyere versjon av programvaren. Hvis du vil vite mer om Adobe Photoshop-produktene, kan du se på Adobe-nettstedet. Adobe Photoshop 7.0 ble utgitt i 2002 og støttes ikke lenger av Adobe. Adobe Photoshop 7.0 ble utviklet før Microsoft Windows Vista og ble derfor ikke designet for å være kompatibel med Windows Vista.