Slik lager du en postliste med Excel

 

1.

Åpne Microsoft Word 2007 og velg kategorien 'Mailing'. Velg 'Start Mail Merge.' Velg 'Letters.' Skriv ditt brev til din epostliste. La plass stå øverst i brevet for Excel-postdataene. Klikk på 'Velg mottakere' for å legge til adresselisten til brevet. Endre filalternativet til 'Excel Files' og bla gjennom datamaskinen til Excel-postlisten. Klikk på filen og velg 'Åpne'.

2.

Legg til adresselisteopplysningene dine ved å klikke på 'Sett inn sammenslåing' -knappen på båndet. Klikk på plassen i dokumentet ditt som vil beholde adresselisten for adresselisten din. Klikk på 'Sett inn Mail Merge' og velg 'fornavn'. Trykk på mellomromstasten og velg 'etternavn' fra 'Sett inn Mail Merge.' Legg til adresseinformasjonen på etiketten ved hjelp av 'Sett inn sammensetning'.

3.

Klikk på 'Forhåndsvisning av resultater' for å se hvordan postlisten ser på bokstavene dine. Hvis det ikke trengs noen endringer, klikker du på 'Fullfør og flett sammen'. Velg 'Rediger individuelle dokumenter'. Word vil vise alle brevene dine med adresseliste data fra Excel.

En e-postliste kan opprettes ved å bruke Excel som datakilde i Mail Merge. Med Mail Merge kan du angi en datakilde og formatere etikettene i Microsoft Word. Når formatet er fullført, kan du skrive ut, lagre eller e-post listen. Ved å bruke Wizard Mail Merge til å lage dine etiketter, kan du organisere listen med sin Excel-kilde med en veiviser for trinnvis. Dette er nyttig hvis du har begrenset erfaring med Excel eller Word.