Hvordan konverterer jeg MPG-filer til TRP-filer?

 

1.

Åpne det valgte filkonverteringsprogrammet, enten det er ffmpegX, AviDemux eller en annen (se Resources), og klikk på 'Input' -alternativet. 'kommer til å velge filen du vil konvertere til .TRP filen. Når du klikker på 'Input' vil det åpne et søkevindu. Klikk på filen du vil konvertere, og velg 'OK'.

2.

Klikk på alternativet 'Output', og dette skal gi deg en rullegardinmeny mange typer filer som du kan konvertere til. Velg alternativet 'MPEG 4' eller 'TRP' og velg 'OK'.

3.

Velg destinasjonen der du vil lagre den konverterte filen. Du kan opprette en ny mappe for filen din, eller bare plassere den på skrivebordet, men husk å nevne noe annet, slik at du kan skille den konverterte filen fra standard-en.

4.

< p> Velg de riktige alternativene for konverteringen din. Valg består av om du vil ha lyd, hvor høy kvalitet du vil ha konverteringen, og mange andre. Når du er ferdig med å velge alternativene, klikker du på 'Konverter', og prosessen starter. En fremdriftslinje vil dukke opp og gi deg detaljene i konverteringen til den er ferdig.

En TRP-fil, bedre kjent som en MPEG-4-fil, er en videofil som vanligvis er i formatet digital fjernsyn som er tatt opp fra DVR eller TiVo. Konvertering av filer, ved hjelp av programmer som ffmpegX eller AviDemux blant andre, er mye raskere med riktig programvare. Programmene, selv om de er forskjellige i navn og selskap, har alle en veldig lignende prosess når man konverterer filer. Så hvis det fungerer for en, vil det fungere for de fleste av dem.