Programmer for å rydde opp datafiler

  Programmer som brukes til å rydde opp datafiler, ledig diskplass i PCen og redusere rot i datamaskinens interne harddisk for å hjelpe det å kjøre mer effektivt. De fleste av disse opprydningsprogrammene beskytter også personvernet ditt når du surfer på Internett.Oppryddingsprogrammer forbedrer datamaskinens ytelse og diskleshastighet, fjerner informasjonskapsler og forhindrer spionprogrammer, hackere og kapere fra å installere skadelige gjenstander på datamaskinen. De kan også slette og oppdatere PCen s aktivitetshistorikk.

CleanUp!

CleanUp! er et gratis, brukervennlig program som er utformet for å organisere filsystemet i datamaskinen, fjerne midlertidige filer og beskytte personvernet ditt når du bruker datamaskinen. Den dekker sporene i dine online aktiviteter ved å slette spor av Internett-aktivitet som vanligvis lagres på harddisken din. Du kan få bedre kontroll over datamaskinens nettleservindu, nettleserhistorikk, informasjonskapsler, bokmerker og favoritter. Det viser også en oppsummering av hvor mye diskplass blir gjenopprettet og hvor mange filer som blir slettet gjennom prosessen. Det kan fjerne tusenvis av filer og frigjøre megabyte eller til og med gigabyte diskplass på bare noen få minutter. Operativsystemer kompatible med CleanUp! inkluderer Windows XP (hvilken som helst versjon), Windows 2000 (Professional) , Server eller avansert server), Windows NT 4.0 (arbeidsstasjon eller server), Windows ME, Windows 98 og Windows 95.

CCleaner

CCleaner er en av de mange Piriform-produktene som er ment å optimalisere datamaskinens ytelse og gi bedre personvern når du bruker datamaskinen. Dette programmet gjør det mulig for PCen å kjøre mer sikkert, samtidig som systemet kjører raskere ved å rengjøre og organisere filene i den interne harddisken.CCleaner renser alle områder av datamaskin, inkludert midlertidige filer, historie, informasjonskapsler, nedlastingshistorikk, nettleserformularhistorikk, registerboks, nyere dokumenter, midlertidige filer og loggfiler. Det fjerner også ubrukte og gamle registeroppføringer med registret renere. Dette programmet støtter Windows-operativsystemer, inkludert Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows ME og Windows 98.

Advanced SystemCare Free

Advanced SystemCare Free er et PC-systemverktøy som hjelper til med å beskytte, reparere, rengjør og optimaliser PCen. Dette freeware gir sikrere bruk av datamaskinen og beskytter den mot online risiko for adware, spyware og virus. Det øker PC-ytelsen og Internett-tilgangen. Det fungerer også som en registret renere som forhindrer sikkerhets tråder, sletter midlertidige filer og fikser registerfeil.Advanced SystemCare Free utfører også en rask, men omfattende systemopprydding for å øke systemets ytelse ved å fjerne søppelfiler. Andre funksjoner inkluderer defragmentering av harddisker og systemfeilreparasjoner for å holde PCen stabil og kjører med høy effektivitet. Dette programmet er utviklet for Windows 7, Vista, XP og 2000.