Runtime feil i QuickBooks

  QuickBooks-programvaren er utviklet for små bedrifter, for eksempel salg, lager og lønn. Forutsetningskravene til programmet varierer basert på den spesifikke versjonen av QuickBooks, selv om de fleste versjoner krever minst 1 gigabyte plass for å installere programmet riktig. Når et problem oppstår, og programvaren viser 'kjøretid feil' meldinger, er meldingene irriterende og viser et problem med programvaren som må repareres før den kan kjøre riktig.

Fatal Error Message

'Fatal Error' melding vises på QuickBooks, er en melding som oppstår når filen eller programvaren er skadet. Når dette skjer, er det vanligvis problemer som oppstår på filer i programvaren, for eksempel feil på lager eller feil plassering av informasjon. Gå til filmenyen og åpne verktøy. Velg 'Bekreft data' og la datamaskinen søke etter skade. Hvis det er skade, åpner datamaskinen en melding for å gjenopprette den skadede filen. I denne situasjonen, sikkerhetskopier den og gjenopprett filen som bedt om det. Hvis skadet ikke er løst, gjenoppretter du den siste sikkerhetskopien fra datamaskinen.

Runtime Error at Launch

Når du prøver å åpne og starte QuickBooks-programmene, kan det oppstå en kjøretidsfeil og legge igjen meldingen 'Unormalt program avslutning.' Problemet oppstår oftest med QuickBooks 2007 når den er installert på en datamaskin med Windows Vista. Problemet er inkompatibilitet mellom de to programmene. QuickBooks-programvaren ble utviklet for Windows XP-systemet i stedet for Vista-systemet, slik at kjøretidsfeilen dukker opp. For å fikse problemet, oppdaterer du QuickBooks-programvaren eller endrer operativsystemet til Vista, er de eneste alternativene.

Runtime Debug Error

Det er en QuickBooks kjøretid feil som spør deg om du vil feilsøke programmet. Denne feilen oppstår når programvaren ikke oppdateres regelmessig. Problemet er at de nyeste sikkerhetsdefinisjonene ikke er i programmet, noe som forårsaker problemer når QuickBooks kobler seg til Internett. Å løse problemet er et enkelt spørsmål om å få de nyeste oppdateringene. Gå til produktoppdateringssiden på QuickBooks nettsted og last ned de nyeste sikkerhetsoppdateringene, og meldingen skal stoppe.