Slik overfører du applikasjoner til en annen PC

 

Overføring ved hjelp av produktnøkkel

1.

Sett inn programdisketten i den nye datamaskinen. Vent til installasjonsveiviseren begynner. Hvis veiviseren ikke starter, klikker du på 'Start', 'Min datamaskin' og dobbeltklikker på CD-ROM-stasjonen. Finn kjørbar fil (start.exe eller autorun.exe, for eksempel) og dobbeltklikk for å starte prosessen. Alternativt kan du besøke programvareprodusentens nettsted for å laste ned programmet.

2.

Velg alternativet 'Installer' og skriv inn produktnøkkelen. Du finner produktnøkkelen på pakke eller i en bekreftelses-epost når du opprinnelig lastet ned programmet.

3.

Klikk på 'OK' eller 'Neste' og følg eventuelle gjenværende spørsmål. Vent på installasjonen til Fullfør.

Overfør applikasjoner ved hjelp av programvare

1.

Velg, last ned eller kjøp og installer ønsket programvare på begge datamaskinene. mellom $29 og $60, fra september 2010. Flere programmer --- Laplink PC Mover, Move Me eller Windows Easy Transfer, for eksempel --- lar deg flytte applikasjoner. Pass på at du leser kravene og begrensningene før du velger et program

2.

Koble datamaskinene ved hjelp av en kategori 5 (CAT5) crossover-kabel. Sett den ene enden av kabelen inn i Ethernet-porten på begge datamaskinene.

3.

Dobbeltklikk på ikonet på for programvaren. Følg instruksjonene for å velge programmene du vil overføre. Klikk på 'OK' eller 'Fullfør' -knappen og vent til prosessen er ferdig.

4.

Klikk på 'Start' og deretter 'Alle programmer' på den nye datamaskinen for å sikre søknadene ble overført.

Hvis du nylig kjøpte en ny datamaskin, hjelper du med å overføre filene dine, innstillinger og applikasjoner systemet oppe. Du kan bruke Microsofts overføringsveiviser for filer og innstillinger til å flytte dokumentene dine. Dessverre beveger programmet ikke programmer, ifølge Microsoft. Det er to metoder for å overføre et program: Bruk den originale produktnøkkelen eller overføringsprogramvaren. en ny applikasjon, kan programmet gjøre foreninger med andre programmer på datamaskinen. Som et resultat av å holde applikasjonsforhold, kan du bruke et program for programvareoverføring. På den annen side kan du installere programvare og gi den originale produktnøkkelen, hvilken er den enkleste metoden.