Slik ser du en videoopptaker gjennom Windows Media Center

 

1.

Ta av TV-kortet ditt fra TV-kilden. Koble AV-kablene til baksiden av videospilleren og deretter til TV-tunerkortet. (Hvis TV-mottakerkortet eller videospilleren ikke kobler til med AV-kabler, se Tips).

2.

Klikk på 'Start' -knappen på datamaskinen. Klikk på 'Tjenester' i listen over programmer som vises. Finn 'Windows Media Center Receiver Service', og klikk på den.

/p>

4.

Klikk på 'Egenskaper' i 'Handling' -menyen. Under kategorien 'Generelt' klikker du på 'Deaktivert' i delen 'Oppstartstype', og klikker 'OK'. '

5. Trykk på den grønne knappen på fjernkontrollen' Media Center ', eller åpne' Media Center 'hvis du ikke har fjernkontroll. Velg 'Live TV'.

Trykk på 'Spill' på videoen din.

7.

Gjenta trinn 2- 4 når du er ferdig med å se på videoen din, unntatt denne gangen, velg 'aktivert' i stedet for 'deaktivert' i delen 'Oppstartstype'. Sett på TV-kilden igjen på datamaskinen din som før du koblet til videoen din.

Tips og advarsler

  • Hvis TV-kort eller videospiller bruker en annen type av kontakt fra de som er beskrevet her, bør du kunne kjøpe en omformer. For eksempel er det tilkoblinger som lar deg koble AV-lyd til en 3,5 mm mikrofonkontakt og produkter som lar deg koble AV-tilkoblingen fra videoen til en S-Video-kontakt på TV-kortet. Hvis du ikke har et TV-kort og ikke vil åpne datamaskinen for å legge til en, vil et eksternt USB-TV-kort gjøre samme jobb.
  • Hvis du regelmessig bruker datamaskinen til å ta opp live-TV , sørg for å fullføre trinn 7 når du er ferdig med å bruke videoen. Det er ikke nok å koble til TV-kilden, siden du også har deaktivert innspillingsfunksjonene i Windows Media Center effektivt.
  • Vise en videospiller gjennom Windows Media Center er mulig på samme måte som du kan se live-tv fra et kabel-, satellitt- eller antennesignal. Du trenger bare å koble videospilleren til datamaskinen og strømme den med vanlig TV- tunerkort. Det er imidlertid noen få ekstra ting du må gjøre for prosessen for å fungere jevnt.