Slik skjuler du Bluetooth Places-ikonet

 

Skjul Bluetooth-skrivebordssymbolet (Windows XP)

1.

Høyreklikk på et tomt område på skrivebordet. Velg 'Egenskaper' fra rullegardinmenyen. Klikk på den andre kategorien øverst i vinduet, merket 'Skrivebord.'

2.

I kategorien 'Skrivebord' klikker du på knappen i nedre halvdel av vinduet merket 'Tilpass skrivebordet.' Et annet vindu vil vises. Pass på at kategorien 'Generelt' i dette vinduet er aktivert. Hvis 'Web' -fanen er aktiv, klikker du på 'Generelt'.

3.

I delen over ikonene selv fjerner du 'Bluetooth' eller 'Mine Bluetooth-steder .' Klikk 'OK' for å gå ut av vinduet 'Desktop', deretter 'OK' igjen for å gå ut av vinduet 'Skjermegenskaper'. Bluetooth-ikonet ditt er nå fjernet fra skrivebordet.

Skjul Bluetooth-ikonet fra oppgavelinjen

1.

Høyreklikk på en tom del av oppgavelinjen - linjen langs bunnen, toppen eller siden av skjermen der dine minimerte programmer sitter. Klikk på 'Egenskaper'.

2.

Merk av i boksen ved siden av 'Skjul inaktive ikoner', hvis den ikke er merket av. Windows Vista og Windows 7 har ikke dette alternativet. Klikk på knappen 'Tilpass'.

3.

Finn Bluetooth-ikonet i den venstre kolonnen, og klikk deretter på den tilhørende teksten i den høyre kolonnen. En rullegardinmeny vises. Velg enten 'alltid skjul' eller 'skjul når inaktiv.' For brukere av Windows Vista og Windows 7 er dine valg 'skjul ikon og varsler' og 'kun vise varsler', henholdsvis. 'Alltid skjul' fjerner helt ikonet, men 'skjul når det er inaktivt' vil tillate det å varsle deg om nye tilkoblinger og vedlikeholdsmeldinger, og deretter skjule igjen.

4.

Klikk 'OK' i det åpne vinduet, og klikk deretter 'OK' i vinduet Egenskaper for oppgavelinjen. Bluetooth-ikonet ditt vil nå være helt eller selektivt skjult, basert på det du valgte.

Tips og advarsler

  • Windows Vista og Windows 7 behandler skrivebordsikoner a litt annerledes. For en av disse, høyreklikk på en tom del av skrivebordet, velg 'personliggjør', og klikk deretter 'Endre skrivebord ikoner' i venstre kolonne. Fortsett fra Seksjon 1, Trinn 3 for å skjule Bluetooth-ikonet. Alle Windows-brukere noterer seg: disse metodene fungerer for alle ikoner på skrivebordssystemer eller oppgavelinjer du vil gjemme. Du kan til og med ha en fullstendig skrivebord og oppgavelinje hvis du ønsker det.
  • Oftere enn ikke, Windows bærbare datamaskiner og stasjonære datamaskiner blir utgitt med trådløs Bluetooth inkludert. Mens funksjonene som Bluetooth legger til, er nyttige, er det mange brukere som helt ignorerer dem, og foretrekker at det sirkulære blåikonet ikke roter skrivebordet eller oppgavelinjen. Her er hvordan du gjemmer dem begge, og gir dataskjermen et renere utseende.