Styrken og svakhetene i Symantec AntiVirus Corporate Edition 8.1.1

  Symantec AntiVirus-programvare, som er firmaet som produserer Norton-antivirusprogramvaren, anses vanligvis som et av de beste potensielle programmene av sin type tilgjengelig. Bedriftsutgaven 8.1.1 av Symantec AntiVirus er en litt eldre versjon av programvaren, og har sterke og svake sider for databeskyttelse.

Kompatibilitetssvakheter

Symantec Corporate Edition 8.1.1 er en eldre versjon av programvaren og krever ofte programvareoppdateringer for kompatibilitet med Vista-datasystemer. Nyere versjoner av Symantec-programvare, for eksempel Corporate 10.1, er kompatible med Vista-systemer. Den eldre 8.1.1-programvaren kan skape kompatibilitetsproblemer.

Sakte å åpne svakhet

I følge Symantec 8.1.1-utgivelsesnotatene er det noen ganger problemer med å åpne programmet. Brukere som åpner programvaren, finner at programvaren er treg og tar en stund før den åpnes.

Utdatert programvaresvakhet

Mens Symantec bruker Live Update for å holde programvaren så oppdatert som mulig, når programvaren blir litt utdatert, for eksempel å vente for lenge til å kjøre oppdateringene, fører mangelen på nye virusdefinisjoner til virus på datamaskinen som programvaren ikke fanger. Ved å holde den oppdatert, er den eneste måten å håndtere svakheten.

Vedlikeholdsstyrke

Symantec har en høy standard på vedlikehold og leverer kontinuerlig nye oppdateringer for kunder. Live Update-funksjonene gir vedlikehold slik at programvaren oppdateres regelmessig. På denne måten er datamaskinen sikker mot de nyeste truslene.

Kundetilfredshet Styrke

Symantec tilbyr tjenester og støtte for kunder som har problemer med programvaren, som gir tilfredsstillelse. Det gjør det også mulig for kunder å mikse og matche programmene i samme familie av programmer ved å kombinere programmene for å spare penger, i stedet for å kjøpe flere forskjellige programmer, noe som betyr at AntiVirus Corporate Edition er kompatibel med andre Internett-sikkerhet fra andre Corporate Editions of the same familie.