Hva er riktig media spyware?

 

Definisjon

Right Media spyware er programvare distribuert av nettbasert annonseringsfirma Right Media Inc., som gjør det mulig for brukere og annonsenettverk å handle med digitale medier. Når et rettmedieprogram er lastet ned, bruker programmet en informasjonskapsel for å spore brukeraktivitet.

Cookie

En rettmedie-informasjonskapsel er et stykke tekst som er lagret av en nettleser fra en PC-bruker. sendt av Right Media webserver for å overvåke og registrere brukerens nettleseraktivitet og deretter sende informasjon tilbake til serveren. Spionvarekaker kan sende finansiell og identitetsinformasjon til en server for ondsinnede formål og brukes ofte til markedsføringsapplikasjoner for å analysere nettlesertrender og annen statistikk.

Resultater

Riktig mediespyware kan føre til tap av personvern på grunn av distribusjon av brukerens surfevaner uten hans eksplisitte tillatelse. Høyre Media spyware kan også redusere datamaskinens drift, forårsake programmer å fryse, og avbryte Internett-tilkoblinger. Høyre Media spyware kan bli oppdaget og fjernet av de fleste anti-virus programvare. Datamaskinbrukere laster ned programvare via datanettverk. Denne programvaren kan være i form av spionprogramvare som er utformet for å samle inn informasjon om brukeren. Et eksempel på denne typen programvare er Right Media spyware.