Hvordan overfører jeg filmer på DVDer?

 

Bruke Brenn mine filer

1.

Gå til nettstedet som finnes i ressursdelen. Klikk på 'Last ned' -ikonet for å laste ned en gratis 30-dagers prøveversjon av programvare.

2.

Installer programvaren ved å klikke på ikonet når den har lastet ned, og følg instruksjonene.

3.

Sett inn en tom DVD i DVD-stasjonen.

4.

Finn filen du ønsker brenne til en DVD. Høyreklikk på den og velg 'Brenne til DVD'.

Bruke Infrarecorder

1.

Gå til nettstedet for Infrarecorder, oppført i ressursdelen . Klikk på 'Last ned' -ikonet. Følg instruksjonene for å installere programvaren.

2.

Sett inn en tom DVD i CD-stasjonen.

3.

Åpne Infrareorderprogrammet. Finn filen du vil brenne i øverste halvdel av skjermen i 'Explorer' -panelet. Klikk på 'Burn to DVD.'

Bruke DVD Flick

1.

Gå til DVD Flick nettsiden i ressursdelen. Klikk på 'Download DVD Flick' ikonet. Følg instruksjonene for å installere programvaren.

2.

Sett inn en tom DVD i DVD-stasjonen.

3.

Åpne DVD Flick. Klikk på 'Legg til tittel' øverst i høyre hjørne. Bruk 'Browse' -boksen for å finne filen du ønsker å skrive til DVD. Klikk på 'Åpne'.

4.

Klikk på 'Prosjektinnstillinger' -fanen for å redigere innstillingene på DVDen. Dette inkluderer regiondata, mengden behandlingsdata som programmet kan bruke når du lager disken, og kvaliteten på kodingen. Gjør de endringene du ønsker innstillingene i hver kategori.

5.

Klikk på 'Opprett DVD' -fanen for å skrive videofilene til DVDen.

< p>

Tips og advarsler

  • For å sikre sluttproduktet av høyeste kvalitet må du bruke høyeste kvalitet. Større filstørrelser har en tendens til å indikere høyere kvalitetsdata. Dette betyr også at færre filmer kan plasseres på en enkelt disk.
  • Filmer som har blitt lastet ned eller satt på datamaskinen fra en annen datamaskin, er helt enkle å sikkerhetskopiere til en DVD, enten for å beskytte dataene eller at du kan se på filmene i en DVD-spiller. Opptak av filer til DVD vil variere sterkt i forhold til hvor lang tid det tar, på grunn av både størrelsen på filene som kopieres og hastigheten til forskjellige DVD-stasjoner og omskrivbare DVDer.