Hvordan stopper jeg Outlook fra å skrive ut en ekstra tom side når du skriver ut e-post?

 

1.

Klikk på 'Fil' -menyen og velg 'Sideoppsett.' Velg 'Header / Footer' -fanen og fjern 'Footer' -boksen. Deretter klikker du på 'Apply.' Sjekk resultatene ved å klikke på 'Print Preview' i 'File' -menyen. Problemet er løst hvis det ikke er en tom side.

2.

Klikk på 'File' og deretter 'Print' i motsetning til bruk av skriverikonet på verktøylinjen. Enkelte brukere rapporterer skriverikonet forårsaker den ekstra blanke siden. Sjekk resultatene.

3.

Klikk på 'File', og deretter 'Print Preview.' Legg merke til antall sider med faktisk innhold. Deretter klikker du på 'File' og 'Print.' I utskriftsdialogboksen velger du alternativet for å velge antall sider som skal skrives ut og skrive inn merkede sidetall. Dette vil bare skrive ut sidene med innhold.

4.

Åpne skriverens egenskaper dialog. Sjekk etter et alternativ for å undertrykke tomme sider. Hvis skriverprogramvaren gir deg muligheten, sett det som standard slik at tomme sider ikke skrives ut.

Microsoft har bekreftet og bekreftet at det ble skrevet ut et ekstra tomt sideproblem i enkelte e-poster. Oppdatering av Outlook-oppdateringspakker fra Microsoft korrigerer noen forekomster. Brukerne rapporterer hovedsakelig problemer fra sendere som bruker nettbaserte e-postprogrammer. Enten avsenderen eller Outlook legger utilsiktet en HTML-side-kode som ikke er synlig for mottakeren. Også enkelte skriverdrivere er i konflikt med Outlook-utskriftsmodulen. Hvis problemet gjenstår etter oppdatering av Outlook, kan du prøve flere metoder for å løse problemet.