Photoshop-bildeeffekter

 

Funksjoner

Photoshop tilbyr mange grunnleggende effekter, inkludert fargevalg, bildekorrigeringsverktøy, retusjering, tekstverktøy, maleri og tegning. Programmets filtermeny inneholder mange grunnleggende effekter, for eksempel Blur, Forvreng, Pixelater, Skisse og Stylize. Disse alternativene kan subtilt forbedre et bilde eller endre innholdet på bildet drastisk. Effekter kan for eksempel skarpere et uklart bilde, eller de kan gjøre et bilde som glass.

Opplæringsprogrammer

Tusenvis av Photoshop-effektstudier kan finnes online i både tekst- og videoformater. Tutorials spenner fra grunnleggende ferdigheter som lyseffekter og fargemengder til mer kompliserte og spesifikke prosedyrer. Populære Photoshop-veiledninger for fotoeffekter på Photoshop Roadmap inkluderer 'Foto til tegneserieeffekt', 'Enkel fotoredusering', 'Mystisk lysbildeffekt' og 'Endre hårfarge.' I tillegg til online opplæringsprogrammer, er bøker som gir instruksjoner for Photoshop-effekter, allment tilgjengelige og kan vanligvis bli funnet for hver versjon av Photoshop.

Plugins

Avanserte brukere av Photoshop kan laste ned flere effekter online i form av Photoshop plugins . Plugins er programtilägg som gir brukeren flere muligheter for redigering og opprettelse av spesialeffekter. Mange plugins er effektbunter for et spesifikt behov, for eksempel redigering av portretter, skape 3D-effekter eller endring av fotografens dybdeskarphet. Photoshop er et bilderedigeringsprogram som først ble vist i 1990 og er en del av Adobes Creative Suite. Programvaren inneholder mange muligheter for å legge kreative effekter til digitale bilder og grafikk.