Problemer med installering av NetGear GA511

  NetGear GA511 CardBus Adapter-kort gir brukerne muligheten til å overføre eller laste ned filer med lynhastighet. Kortet er kompatibelt med store operativsystemer som Windows XP og Vista. Brukere kan følge brukerveiledningen for å installere kortet på systemet enkelt. Det har blitt observert at brukere støter på få vanlige problemer mens NetGear GA511 installeres.

Brukeren kan ikke installere adapteren på Windows 2000

Årsak: Driveren kan være blokkert for installasjon

Symptomer: Driveren vil ikke vises i Enhetsbehandling som installert.

Løsning: Brukeren må installere Adapter-driverprogramvaren fra Enhetsbehandling Kontrollpanel. Brukeren bør høyreklikke på 'Min datamaskin' og må klikke 'Egenskaper'. Brukeren bør klikke på 'Maskinvare' -fanen og klikke på 'Driver Signing'. Brukeren må sjekke radioknappen for 'Ignorer' og fjerne merket 'Blokker'. Etter at du har klikket på OK, klikker du på 'Enhetsbehandling', markerer toppunktet, velger Handling og klikker på 'Skann etter maskinvareendringer'. Installer driveren på Windows 2000-versjonen.

Adapterkortet er ikke oppdaget.

Årsak: Operativsystemet trenger systemoppdateringer eller har ikke plug-and-play-funksjonen. PCI-spor eller skjøteledninger kan være feil. Operativsystemet støtter ikke sjåføren.

Symptomer: LED-lampen er slått av for adapteren. Brukeren kan ikke få tilgang til 'Found New Hardware' Wizard for installasjon.

Løsning: Det er viktig å kontrollere at systemkonfigurasjonen er kompatibel med adapteren. Den nyeste driverversjonen må lastes ned og installeres for å rette opp problemet. Sett adapterkortet i et annet USB-spor, og sett på kablene. Sjekk adapteren på en annen datamaskin for å kontrollere om den fungerer som den skal. Brukeren kan også sjekke en annen enhet på USB-spor for å kontrollere om porter på systemet fungerer som de skal. Endelig, start systemet på nytt og sjekk på nytt.

Enhetshåndtering Feilkode 10

Årsak: Adapteren er ikke riktig tilkoblet. Driverversjonen er ikke kompatibel eller feil. Systemet utsteder IRQ-konflikt for å blokkere driverinstallasjon.

Symptomer: Driveren er ikke installert eller fungerer ikke etter installering.

Løsning: Avinstaller driveren fra 'Enhetsbehandling' -delen ved å markere NetGear GA511, høyreklikk på den og klikk på 'Uninstall'. Fjern kortet og start systemet på nytt og start installeringsprosessen. Last ned den nyeste driverversjonen fra Internett for å bekrefte installasjonen.

Datamaskinen svarer ikke når kortet er fjernet fra sporet

Årsak: Driveren stoppes ikke fra operativsystemet

Symptomer: Windows reagerer ikke på tastatur eller musekommandoer.

Løsning: Det er viktig å stoppe arbeidet med kortet fra operativsystemet før fysisk fjerning. Dobbeltklikk kortikonet på oppgavelinjen på skrivebordet. Klikk på kortet og klikk 'Stopp'. Endelig Klikk 'OK' og fjern kortet.