Slik feilsøker du WordPerfect-utskrift

 

Slett alle dokumenter i skriverkøen

1.

Lukk WordPerfect.

2.

Klikk på 'Start' 'Kontrollpanel.' Klikk på Classic View i venstre kolonne av Windows XP og Windows Vista (hvis aktuelt) eller 'Vis alle kontrollpanelelementer' i Windows 7.

3.

Dobbeltklikk på ' Skrivere 'eller' Skrivere og telefakser. '

4.

Dobbeltklikk på standard skriveren, som vil vise et grønt merke på skriverikonet.

5.

Klikk 'Skriver' i menylinjen, og velg deretter 'Avbryt alle dokumenter.' Klikk 'Ja' for å bekrefte, og lukk skriverboksen. Minimer kontrollpanelet, men lukk det ikke.

6.

Gjenta for eventuelle ekstra skrivere du har installert på datamaskinen.

7.

Åpne dokumentet ditt igjen i WordPerfect, og prøv å skrive ut igjen. Fortsett med neste avsnitt hvis du ikke kan skrive ut.

Fjern offline skrivere

1.

Lukk WordPerfect.

2.

Maksimer kontrollpanelvinduet. Vinduet skal fremdeles vise 'Skrivere' eller 'Skrivere og telefakser' -panelet. Dobbeltklikk på 'Skrivere' eller 'Skrivere og telefakser' hvis ikke.

3.

Undersøk skriverne som er oppført og statusen som vises. Høyreklikk hvilken som helst skriver som leser 'Frakoblet' eller 'Kan ikke koble til' som status, og klikk 'Slett.' Bekreft at du vil fjerne skriveren.

4.

Gjenta til alle skriverne som vises i 'Skrivere' eller 'Skrivere og telefakser', leser 'Klar'.

< p> 5.

Lukk kontrollpanelet. Åpne dokumentet i WordPerfect, og prøv å skrive ut. Fortsett med neste avsnitt hvis du ikke kan skrive ut.

Gjenopprett skriverinformasjon

1.

Klikk på 'Start'. Skriv 'regedit' (uten anførselstegn) i tekstfeltet 'Søk' i Windows 7 og Windows Vista, og trykk 'Enter'. Klikk 'Kjør', skriv 'regedit' i 'Åpne' tekstfeltet i Windows XP og trykk 'Enter.'

2.

Klikk 'File' i menylinjen for Registerredigering, og klikk deretter på 'Eksporter'. Klikk på 'Alle' i nedre venstre hjørne av Eksporter-boksen.

3.

Skriv 'backup' som 'Filnavn', og klikk deretter 'Lagre' for å sikkerhetskopiere din register.

Bla gjennom til 'HKEY\_CURRENT\_USER \ SOFTWARE \ Corel' i den venstre kolonnen ved å dobbeltklikke på kataloger.

5.

Høyreklikk på mappen 'PrintEngine' i den høyre kolonnen, og klikk 'Rename'. Skriv 'PrintEngineOld' (uten anførselstegn) som det nye navnet, og trykk 'Enter.'

6.

Naviger til 'HKEY\_CURRENT\_USER \ SOFTWARE \ Corel \ WordPerfect \ 14' i venstre kolonne. '14' kan ikke være til stede, og kan i stedet vise et annet versjonsnummer, avhengig av din spesifikke WordPerfect-installasjon.

Høyreklikk 'Envelope' i den høyre kolonnen , og klikk på 'Gi nytt navn'. Skriv inn 'EnvelopeOld', og trykk 'Enter.'

8.

Lukk Registerredigering. Åpne dokumentet i WordPerfect, og prøv deretter å skrive ut dokumentet.

Tips og advarsler

  • Utføre feilvise endringer i registeret ditt kan føre til at operativsystemet ditt å bli ustabil. Ikke endre registret hvis du ikke er komfortabel å ta denne risikoen.
  • Inkludert med X5 Office Suite, er Corels WordPerfect kompatibel med operativsystemene Windows 7, Windows Vista og Windows XP. WordPerfect inkluderer muligheten til å konvertere Microsoft Word-dokumenter til WordPerfect-dokumenter, støtte for .DOCX-filer og integrerte PDF-verktøy. For å forsøke spesifikk feilsøking, skriv ut et annet dokument eller bilde med et annet program. Hvis skriveren ikke fungerer, må du feilsøke skriveren generelt, ved å følge skriverprodusentens feilsøkingsveiledning.