Slik legger du til to grafikk til Photoshop

 

1.

Åpne Photoshop, dra ned 'Fil' -menyen og velg 'Ny'. Skriv 'TwoGraphics' i 'Name' -boksen og skriv inn de ønskede bildestørrelsesdimensjonene. For en vanlig side med kopieringspapir, for eksempel, skriv '8.5' i 'Bredde' -boksen og '11' i 'Høyde' -boksen. Velg 'inches' fra rullegardinmenyen for hver. Klikk på 'OK'; Photoshop-arbeidsområdet åpnes.

2.

Trekk ned 'File' -menyen igjen og klikk 'Åpne'. Bla til den første grafikken for å legge til siden; dobbeltklikk på filnavnet slik at bildet åpnes i Photoshop-arbeidsområdet.

3.

Trykk og hold nede 'Ctrl' -tasten og dra og slipp bildet på 'TwoGraphics 'boksen. For å endre størrelsen på grafikken, dra ned 'Rediger' -menyen, klikk 'Transform', velg 'Skala' og krymp den på plass.

4.

Klikk på 'Fil' -menyen en gang til og velg 'Åpne'. Bla til den andre grafikken du vil legge til; dobbeltklikk på den. Gjenta 'Ctrl' -tasten, dra og slipp-prosessen, slik at begge bildene er i boksen 'TwoGraphics'.

5.

Trekk ned 'Vindu' -menyen og klikk 'Lag 'for å åpne paletten' Lag '. Legg merke til at du har tre lag: et tomt hvitt 'Bakgrunn' -lag og to ekstra lag (1 og 2) med de to bildene.

6.

Klikk enten Lag 1 eller Lag 2 og dra markøren for å flytte bildet på plass i 'TwoGraphics' -boksen. Plasser hvert lag som ønsket.

7.

Klikk på det lille linjede ikonet øverst til høyre i paletten 'Lag' og velg 'Flatt bilde'. Alle tre lagene vil kombinere seg til 'Bakgrunn' -laget.

8.

Klikk på 'Fil' -menyen, klikk 'Lagre som' og lagre tobildet til datamaskinen .

Tips og advarsler

  • Photoshop støtter multiclicking, så hvis de to grafikkene er i samme mappe eller plassering på datamaskinen, kan du kombinere ' Fil 'og' Åpne 'trinnene. Bare naviger til grafikken, klikk en gang på hvert bilde, og klikk deretter 'Åpne'; begge bildene vil fliser inn i Photoshop-arbeidsområdet.
  • Adobe Photoshop-grafikkprogrammet kan ha ordet 'foto' som en del av navnet sitt, men denne programvaren håndterer alt fra fotografier til skanning av malerier til digitale klotter. Programmet lar deg gjøre detaljerte tweaks samt store, feiende endringer i grafikken din --- alt med bare et par klikk. Photoshop lar deg til og med jobbe med to bilder samtidig, skape et side om side design eller en mini-collage.