Slik synkroniserer du lyd og video i mediespiller

 

Velg filer som skal synkroniseres automatisk

1.

Slå på din eksterne multimedieenhet, for eksempel en MP3-spiller eller en bærbar multimediespiller. Koble datakabelen til porten på spilleren, og sett inn USB-kabelen i en ledig port på datamaskinen.

2.

Klikk på 'Start', 'Alle programmer' og 'Windows Media Player.'

3.

Klikk på 'Synkroniser' -fanen i hovedmenyen 'Library'. (Klikk på 'Bytt til biblioteksmodus' -knappen øverst til høyre i Windows Media Player for å bytte fra spillermodus hvis du er i spillermodus.)

4.

Klikk på 'Synkroniseringsalternativer' -knappen, og velg deretter 'Oppsett synkronisering.'

5.

Velg 'Auto Playlists' du vil synkronisere i 'Automatisk spillelister' Meny. Velg spillelisten, og klikk deretter på Legg til. Gjenta for alle spillelister du ønsker å synkronisere.

6.

Klikk 'Ny automatisk spilleliste' for å lage en tilpasset multimediesynkronisering. Følg instruksjonene på skjermen for å velge filer for den nye spillelisten.

7.

Klikk på 'Fullfør'.

Automatisk synkronisering

< p> 1.

Slå på din eksterne multimedieenhet, for eksempel en MP3-spiller eller bærbar multimediespiller. Koble datakabelen til porten på spilleren og sett inn USB-kabelen i en ledig port på datamaskinen.

2.

Klikk på 'Start', 'Alle programmer' og ' Windows Media Player. '

3.

Klikk på kategorien' Synkronisering 'på hovedskjermbildet' Bibliotek '. (Klikk på 'Bytt til biblioteksmodus' -knappen øverst til høyre i Windows Media Player for å bytte fra spillermodus hvis du er i spillermodus.)

4.

Klikk og dra album, sanger eller videoer fra biblioteket til høyre 'List' -ruten.

5.

Klikk på 'Start synkronisering' når du er klar til å synkronisere.

Windows Media Player 12 Windows 7 vil automatisk oppdage om mobil multimedieenheten inneholder 4 GB plass eller mindre. Hvis enheten din har mindre enn 4 GB, slår Windows Media Player på manuell synkronisering. Hvis spilleren har mer enn 4 GB , Vil Windows Media Player automatisk synkronisere enheten med Windows Media Player-biblioteket. Windows Media Player sporer automatisk vanlige multimediamapper, for eksempel 'Musikk', 'Bilder' og 'Video' for lyd- og videofiler.