Slik tar du opp Delphi XM for å gå til en Mac

 

1.

Installer lydavspillingsprogramvare. Det er tre profesjonelle alternativer tilgjengelig for OS X: 'Audio Hijack Pro,' 'WireTap Studio' og 'SoundTap.' Alle tre er tilgjengelige som shareware med gratis nedlasting og prøveversjon.

2.

Koble linjen ut av XM2Go-enheten til 'linjen inn' på Mac-en. Du trenger en kabel med 'mini' 1/8-tommers kontakter i begge ender. 'Line out' på MyFi-enheten er merket tydelig. På din Mac vil 'linje i' -porten ha et lite ikon med to trekanter som peker mot midten av en sirkel.

3.

Konfigurer intervallprogramvaren for å fange ' linje i 'lyd på din Mac. Prosessen vil avvike noe fra produkt til produkt, men du vil spesifisere at 'line in' er registrert.

4.

Ta opp lyd og lagre det i en fil. De nøyaktige spesifikasjonene for den innspilte lyden og opptaksstedet kan spesifiseres i innstillingene for den valgte avspillingsprogramvaren.

Delphi MyFi XM2Go Portable XM satellittradio-mottakeren er en håndholdt satellittradioenhet. Delphi XM2Go kan spille av satellittradio-sendinger, og den har en 'line out' -kontakt for å feste til høyttalere, stereoanlegg eller andre lydsystemer. Du kan koble XM2Go til en Mac-datamaskin 's' -linje i 'port og ta i bruk satellittradio-strømmer. På en Mac kan du fange opp lyd som spilles av operativsystemet. Denne operasjonen krever tredjeparts programvare, men Det finnes flere shareware-produkter tilgjengelig.