Hvordan lage en DVD ved hjelp av Powerpoint

 

1.

Lagre din opprettede PowerPoint-presentasjon på skrivebordet på datamaskinen. Merk navnet på filen. Du trenger det senere.

2.

Besøk forfatterSTREAM. Registrer deg gratis ved å klikke på 'Bli med nå' -knappen øverst i høyre hjørne. Skriv inn informasjonen din på

Klikk på 'Last opp' -alternativet fra menylinjen øverst på skjermen, og velg 'Single File Upload.' Velg 'Velg' Velg 'Velg' File 'og dobbeltklikk på PowerPoint-presentasjonen du lagret på skrivebordet. Tilpass opplastingen ved å velge hva du vil at den skal ringes, hvem du vil se den, etc. Klikk på' Last opp PowerPoint. '

4.

Velg 'Dine ting' fra menylinjen og velg 'Dine presentasjoner.' Presentasjonen vil ha alternativer i en boks til høyre. Klikk på 'Konverter til video' -alternativet helt nederst Last ned videoen til datamaskinen din etter konvertering.

5.

Brenn den nedlastede videoen til en DVD. Du kan gjøre dette ved hjelp av en rekke gratis programmer tilgjengelig over Internett. Du kan imidlertid sjekke datamaskinen først. Ofte en Windows operativsystem (for eksempel Windows 7) kommer med en innebygd DVD-brenner.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke eier Microsoft PowerPoint , du kan laste ned OpenOffice Presentation gratis. Når du er ferdig med å opprette PowerPoint, må du sikre det som et ppt-format.
  • Sørg for å øve tidspunkter på presentasjonen før opplasting. Hvis du ikke gjør dette, vil du ikke kunne konvertere til video.
  • Hvis presentasjonen varer mer enn fem minutter, må du kjøpe videokreditter for å konvertere til video.
  • Noen ganger kan det være lurt å spille en PowerPoint-presentasjon uten å bruke Microsoft PowerPoint. For å gjøre dette kan du konvertere presentasjonen til et videoformat og brenne inn på en DVD-plate. Du kan deretter spille presentasjonen på hvilken som helst datamaskin som er i stand til å spille av DVDer, samt en hvilken som helst DVD-spiller. Før du prøver det selv, må du sørge for at du vet alle de nødvendige trinnene.