Hvordan tegne et produkt i Corel

 

1.

Åpne Corel Draw og klikk på Fil-menyen for å åpne produktbildet ditt. Hvis du ikke har et digitalt bilde av produktet ditt, kan du ta en for å gjøre prosessen enklere for deg å visualisere. Hvis du tegner en oppsummering av en helt ny produktidee, åpner du en ny fil i stedet.

2.

Åpne en ny fil som er stor nok til produkttegningen. Bildestørrelsen vil avhenge av om du trenger å skrive ut filen eller bare legge den inn på nettet. Still opp det nye bildet side ved side med ditt referansebilde. Hvis du ikke jobber med et referansebilde, må du ikke åpne en andre bildefil.

3.

Velg Freehand drawing tool fra verktøylinjen, og velg linjetype du må trekke fra alternativene. Tegn grunnleggende disposisjon av produktet med verktøyet, ved hjelp av ditt referansebilde for å bestemme de nødvendige figurene.

4.

Velg Pick-verktøyet og finjuster omrisset ved å velge forskjellige nodepunkter og flytte dem med musen. Du kan også høyreklikke på bildet og flytte noderne ved hjelp av menyen.

5.

Tegn andre nødvendige linjer ved hjelp av Freehand-tegneverktøyet. Lagre bildet ditt når du er fornøyd med tegningen.

6.

Bestem hvilke farger du vil legge til i produkttegningen. Hvis nødvendig, bruk Eyedropper-verktøyet til å kopiere farger som brukes i ditt referansebilde. Sørg også for at alle deler av din linjetegning som krever solide blokker av forskjellige farger, er stengt. Hvis linjene ikke lukkes helt, vil fargene bløde inn i andre deler av tegningen.

7.

Fyll linjeskriften med farge, ved hjelp av enten Fyllingsverktøyet eller Eyedropper verktøy. Lagre ditt ferdige produktbilde.

Tips og advarsler

  • Du kan bestemme deg for å legge til andre visuelle effekter for å vise produktideen din, for eksempel tekst eller skygge. Du kan legge til tekst ved hjelp av tekstverktøyet, og kan skygge med Gradient-fyllverktøyet.
  • Corel Draw, et velkjent profesjonelt grafikkredigeringsprogram som også er populært blant amatørbrukere, har mange forskjellige kunstneriske funksjoner for å skape rene, skarpe bilder. Som Corel Painter, som er skreddersydd spesielt mot fargefunksjoner til omtrentlig manuell maling, kopierer Corel Draw tradisjonelle tegne metoder og materialer for digitale vektorgraver. Du kan bruke Corel Draw for å gjøre hvilken som helst tegning du liker, inkludert personlig kunst, så vel som mer kommersielle aktiviteter som produktfremmende bilder.