Kan jeg legge juicedråper til en PowerPoint-presentasjon?

 

Endre størrelse

Før du kan bruke Juice Drops med PowerPoint, må du endre størrelsen på dem for å passe til en dataskjerm. Bruk en bildedigerer som Adobe Photoshop eller en gratis bilderedigerer, som GIMP (se Referanser), åpne bildefilen, velg 'Lerret størrelse' og endre dimensjonene til 768 med 1024 piksler. Du kan dra noen elementer av bildet som er skåret ut gjennom denne justeringen tilbake i rammen.

Omarrangement

Siden Juice Drops er ikke utformet som presentasjonsbakgrunn, er mange av bildene for rotete og opptatt for å tillate lesbarhet tekst på toppen av dem. Så åpner bildene i bildeeditoren at brukeren kan dra og omformere hvert lag av bildet for å lage et mer organisert, rent mellomrom for å plassere tekst. I tillegg tegner en hvit boks med en opasitet av 75 prosent over bakgrunnen vil skape en vannmerke-effekt som også gjør det lettere å lese tekst.

Importerer

Etter formatering legges bildene til en presentasjon en rask prosess. Etter å ha åpnet en ny presentasjon i PowerPoint, klikker du på ' Sett inn 'og deretter' Bilde fra fil. 'Høyreklikk på det formaterte bildet, deretter' Bestille 'og deretter' Send til Tilbake 'for å angi bildet som lysbildets bakgrunn. Det faktum at Digital Juice designer sine Juice Drops digitale lagerfotografier for utskriftsmateriale, betyr ikke at du ikke kan bruke dem til å forbedre en PowerPoint-presentasjon. Med noen få små justeringer kan du slå bildene til fantastiske bakgrunnsbilder.