Load u0026 Stress Testing Tools

  Last- og stresstestverktøy for datamaskiner refererer til utrolig kompleks programvare designet for å bestemme den faktiske datakraften til et bestemt operativsystem. Disse verktøyene lager sofistikerte programmer som kjøres i operativsystemet for å simulere ulike forhold som legger merke til hvor mye stress systemet kan tåle uten å bryte ned. De simulerte programmene er rettet mot kraftige servere, som brukes av store selskaper og vanligvis ikke for vanlige hjemme datamaskiner.

Dotcom-Monitor u0026 reg;

Denne programvaren tester et systems evne til å håndtere 'treff' på en nettside Ved å bruke kilder plassert over hele verden, blir 'treff' laget på ulike produkter på et nettsted for å bestemme den maksimale belastningen den kan håndtere. Denne typen søknad vil være nyttig for et stort firma som Amazon for å bestemme hvor mange ordrer det vil kreve for å forårsake stress på systemet. De to måtene å måle dette ville være etter tid og syklus. Den tidssentriske testen bestemmer hvordan systemet påvirkes av økende antall 'treff.' Syklusmetoden bestemmer hvor mange trinn kunden går gjennom for å fullføre en prosess påvirker systemets reaksjonstid.


1001 Twelve Oaks Center Drive, Suite 1022

Wayzata, MN 55391

1-888-479-0741

dotcom-monitor.com Proxy Sniffer Dette verktøyet for belastning og stresstesting er rettet mer for bruk av moderatnivå, for eksempel de som brukes av avdelingskontorer til en bank. Det kjører også programmer der simulerte brukere er plassert på systemet for å demonstrere hvor mange brukere systemet kan håndtere og forutsi hvilke typer funksjonsfeil som ville oppstå hvis det er for mye stress. Applikasjonene som testes for, er de som vanligvis settes i mindre selskaper med mindre komplekse applikasjoner.Prozy Sniffer

M u0026 uuml; hlemattstrasse 61

Bern, Sveits

(0) 991 25031-73

proxy-sniffer.com

LoadTracer

Denne stress- og belastnings testeren utfører de samme generelle oppgaver som de andre, skaper simulerte brukere som utfører ulike oppgaver på systemet for å bestemme sitt bruddpunkt. Men LoadTracer er annerledes fordi den er mer brukervennlig og designet for systemer som har et relativt lavere belastningskrav. De primære funksjonene er målrettet for testing og evaluering i stedet for å gi en detaljert undersøkelse av alle aspekter av serveren. Dette verktøyet for stress og belastning er designet for servere som er rettet mot bestemte funksjoner som er kritiske for driften av systemet som helhet.

/> 7702-B Roosevelt Ave,

Jackson Heights, NY 11372

212 202 0791

loadtracer.com