Slik deaktiverer du Escape-nøkkelen i PowerPoint

 

1.

Last ned No ESCape-tillegget for PowerPoint (se Resources) og pakke ut filen til et sted du vil huske.

2.

p> Start PowerPoint. Klikk på 'Microsoft Office' -knappen, klikk på 'PowerPoint-tillegg' og velg 'Add-ins.'

3.

Klikk 'PowerPoint-tillegg' 'listen, og klikk deretter' Gå '. Dette åpner dialogboksen 'Add-Ins'.

4.

Klikk på 'Legg til nytt.' Naviger til stedet der du har hentet tillegget, og klikk en gang på filen 'NoESCape.ppa' for å velge den. Klikk på 'OK'.

Klikk på 'Aktiver makroer' i dialogboksen for sikkerhetsvarsling, og klikk deretter på 'OK'.

6.

Klikk på 'Add-Ins' og velg 'Oppdater koblinger under visningen.' Dette åpner vinduet 'No ESCape'.

7.

Velg 'Deaktiver ESCaping fra alle løpende lysbildefremvisninger' fra rullegardinmenyen, og klikk deretter 'OK'.

Tips og advarsler

  • Denne prosedyren vil bare deaktivere 'Escape' -tasten for presentasjoner som kjører i fullversjonen av PowerPoint. Det er ingen måte å deaktivere 'Escape' -tasten for presentasjoner vist gjennom gratis PowerPoint-seeren.
  • Hvis du kjører presentasjonen din i kioskmodus, er 'Escape' -tasten vanligvis den eneste måten å avslutte den på. . Hvis du deaktiverer nøkkelen, blir det umulig å avslutte presentasjonen, med mindre du konfigurerer en alternativ måte å gjøre det på, for eksempel en usynlig form som stopper presentasjonen når du klikker.
  • Du kan bruke PowerPoint-presentasjoner til å gi informasjon til andre på en enkel og klar måte, enten i skoler, kontorer, messer eller andre miljøer. Hvis folk som ser presentasjonene dine, har nær tilgang til datamaskinen du bruker til å vise dem, vil du likevel fjerne muligheten til å gå ut av lysbildefremvisningen ved å trykke på 'Escape' -tasten. PowerPoint selv tilbyr ikke muligheten til å gjøre dette som standard, men du kan endre dette ved å installere et tillegg.