Slik eksporterer du spørring til en CSV-fil

 

1.

Åpne tilgang 2007 og velg en database. Klikk på 'Office' -knappen og velg 'Åpne'. Bla gjennom nettverket ditt for en database og klikk på den. Velg 'Åpne' -knappen. Databasen åpnes.

2.

Trykk på 'F11' for å maksimere navigasjonsruten. Finn dine spørsmål i databasen. Dobbeltklikk på en av spørringene og vis forespørselenes utgang. Velg kategorien 'Eksterne data' og velg 'Tekst' -knappen. Dialogboksen Eksporter tekstfil vises.

3.

Endre filnavnet for å få utvidelsen av '.csv.' Klikk på 'OK'. Eksporter tekstveiviseren vises. Velg 'Avgrenset'. Klikk på 'Neste'. Velg 'Komma' ved avgrensningsprompten og klikk 'Neste'. Verifiser filnavnet og destinasjonsstedet. Om nødvendig endrer filtypen til '.csv.' Klikk på 'Fullfør' og 'Lukk.'

Tilgangsspørsmål er en god ressurs for å få data ut av en database, og et tilgangssøk kan søke etter bestemte data. Når du oppretter spørringen, velger du feltene og kriteriene som kreves for søkeutgangen. Når denne informasjonen er angitt, kan spørringen eksporteres til et kompatibelt filformat, slik at du kan bruke det med annen programvare. Eksportfunksjonen er plassert på fanen Ekstern data på båndet.