Slik lager du et bilde gjennomsiktig i utskriftsbutikken 23

 

1.

Åpne Print Shop 23 på datamaskinen din og velg alternativet 'Rediger et bilde' i QuickStart Layout. Åpne dialogboksen 'Kunstgalleri'.

2.

Velg kategorien i Kunstgalleri-dialogboksen som er merket 'Min kunst og bilder'. Åpne 'Fil' -menyen, og velg deretter 'Importer' -alternativet. Dette åpner dialogboksen Importer bilder.

3.

Finn og velg bildet du vil redigere ved hjelp av rullegardinmenyen i dialogboksen Importer bilder.

4.

Åpne rullegardinmenyen 'Legg til i kunstkategori' og velg en ny plassering for bildet. Finn alternativet merket 'Lag lokal kopi av fil' og kontroller at den er merket.

5.

Klikk på 'Import' -knappen. Dette flytter en kopi av bildet til programmets grafikkvalg.

6.

Velg bildefilen din fra sin nye plassering i Kunstgalleriet og klikk 'Velg' for å legge til det til prosjektet ditt.

Klikk på bildet i prosjektet for å velge det, og klikk deretter på 'Photo Tools' -menyen i verktøylinjen Objekt. Dette åpner bildet Workshop-alternativer.

8.

Velg Freehand Crop-verktøyet. Klikk på bildet med verktøyet, og dra deretter markøren for å tegne en disposisjon rundt den delen av bildet du vil behold. Dette beskjærer resten av bildet, og gjør det gjennomsiktig.

Print Shop 23 er et datagrafikkprogram designet spesielt for utskrift, selv om det kan lage grafikk for digital bruk. Programmet, som er et populært valg for skoler og bedrifter, kan brukes til å lage brosjyrer, bannere, nyhetsbrev, konvolutter, kalendere og kort. Ofte fungerer datagrafikk som fotoredigering, å fjerne bakgrunnen, slik at det primære objektet i bildet kan limes andre steder. I motsetning til nyere grafikkprogrammer er det imidlertid ikke noe automatisk verktøy i The Print Shop 23 for å skape gjennomsiktig bakgrunn.