Slik redigerer du et skjermbilde

 

1.

Åpne datamaskingrafikkprogrammet. Du kan bruke et hvilket som helst grafikkprogram, inkludert grunnleggende programmer som Paint, selv om du vil kunne gjøre mer komplisert redigering med større programmer som Photoshop.

2.

Velg 'File' menyen og velg 'Åpne' for å åpne skjermbildet du tok. Hvis du brukte utskriftsskjermbildet for å lage et skjermbilde, åpner du et nytt bilde og limer inn skjermbildet i bildet.

3.

Velg 'Beskjær' -verktøyet i programmet. Klikk på bildet og dra musen for å dekke området du vil beholde. Velg 'Image Crop' fra 'Edit' -menyen, eller 'Bilde' -menyen i enkelte programmer. Dette vil kaste bort alle deler av skjermbildet du ikke vil bruke.

4.

Endre innholdet i bildet ved å bruke verktøyet 'Eraser'. Du kan eliminere områder du ikke vil bruke til å isolere objekter eller personer i skjermbildet. I programmer som Photoshop, kan du også gjøre dette ved hjelp av verktøyet 'Select'.

5.

Endre bildefargene som passer til din smak. I grunnleggende programmer kan du bare male over det eksisterende bildet ved hjelp av 'Paintbrush' -verktøyet. I mer komplekse programmer kan du bruke 'Kurver' -funksjonen og andre verktøy for fargekontroll.

6.

Legg til tekst i skjermbildet. Velg 'Tekst' verktøyet og klikk på bildet. Velg en skrift, skriftfarge og skriftstørrelse, og skriv deretter inn teksten. Bruk 'Flytt' -verktøyet til å endre plasseringen av teksten.

7.

Endre bildet til ønsket størrelse. Velg 'Endre størrelse' eller 'Endre størrelse på lerret' fra 'Bilde' -menyen, og sørg for at de horisontale og vertikale parameterne er låst for å beholde bildeforholdene. Velg en ny størrelse.

8. < / p>

Lag bildet ved å bruke 'Save As' -alternativet under 'File' -menyen. Hvis du planlegger å bruke det redigerte skjermbildet på Internett, kan det hende du vil velge et bildeformat som JPEG, GIF eller PNG.

Et skjermbilde er et bilde tatt direkte fra det som vises på en skjerm, for eksempel en datamaskin eller en tv-skjerm. Ofte brukes skjermbilder til å oversette bilder for Internett-bruk, for eksempel å skape avatarer, bannere, nettsideutforminger og tunge-i-cheek-vitsbilder for nettsamfunn. Du kan ta et skjermbilde fra et film- eller tv-program, eller kopiere stillbilder som vises på skjermen, for å redigere for Internett-bruk.