Tutorial for Nero Cover Designer

 

1.

Åpne Nero CoverDesigner.

2.

Velg typen mediedeksel du vil designe i dialogboksen Nytt dokument. Du kan velge en av de grunnleggende pakkemaler i venstre kolonne, eller få mer spesifikk ved å klikke på fanene 'Audio,' 'Data, Audio + Data' eller 'Video' i venstre kolonne og velge en av malene i den kategorien. Klikk på 'OK' -knappen for å begynne å bruke malen.

3.

Klikk på 'Dokument' -nivået på venstre side av dialogboksen Dokumentdata. Skriv inn tittelen på disken din (for eksempel albumtittelen), utgivelsesåret, og kunstneren eller utgiveren. Hvis alle sporene på disken din er fra samme artist, klikker du på knappen Bruk på alle underelementer.

4.

Klikk på 'Lyd / kapittel' -nivå under Disc 1 på venstre side av dialogboksen Dokumentdata. Klikk på 'Legg til spor' -knappen for å opprette en ny sporliste for disken, som vises på venstre side av boksen. Gjenta dette til du har en linje for hvert spor på platen.

5.

Klikk på 'Spor / Kapittel 01' -nivået på venstre side av dokumentdataene dialogboks. På høyre side av boksen fyller du inn informasjonen for det aktuelle sporet. Deretter klikker du på 'Spor / Kapittel 02' nivå og fyller ut informasjonen der. Når du fyller ut informasjonen, vises den i venstre side av dialogboksen. Fortsett denne prosedyren til du har fylt ut informasjon for alle sporene dine. Klikk på 'OK' for å gå til skjermbildet for dekseldesign.

6.

Lag eventuelle modifikasjoner du vil ha på skjermbildet for dekseldesign. På denne skjermen vil du se informasjonen du skrev inn automatisk, vist i riktig posisjon i malen du valgte. I bunnen av dette skjermbildet ser du faner for hvert element i pakkemalen. Ved å klikke på fanene kan du redigere det aktuelle elementet.

7.

Revisér tekst ved å klikke på den. Du kan endre plasseringen av teksten ved å klikke på den og dra rammen som vises til en ny plassering. Du kan endre størrelsen og skrifttypen til teksten ved å endre innstillingene i font- og størrelsesmenyene i venstre hjørne av vinduet. Du kan redigere teksten ved å klikke på 'Tekstboks' -verktøyet på venstre side av vinduet.

8.

Legg til bilder ved å klikke på 'Bildeverktøy' på venstre side av vinduet og velg bildet du vil legge til fra dialogboksen Åpne. Klikk i området der du vil legge til bildet, og deretter formatere bildet ved å klikke og dra et av rammebåndene. Hvis du vil at teksten til designet skal vises øverst på bildet, klikker du på bildet og velger 'Arrange to Bottom' -ikonet øverst i vinduet.

9.

Klargjør prosjektet for utskrift av papirmeny øverst i høyre hjørne av menyen og velg typen

Klikk på 'Print' -ikonet øverst til høyre. I dialogboksen som vises, velg kategorien Generelt og skriv inn skriverinformasjonen. Velg deretter 'Elements' -fanen for å velge hvilke elementer fra malen du vil skrive ut. Klikk på 'OK' for å begynne å skrive ut etiketten.

Tips og advarsler

  • Den raskeste måten å bruke CoverDesigner på, er umiddelbart etter at du har brent en disk med Nero. Når brenningsjobben er fullført, spør Nero om du vil starte CoverDesigner, hvis du velger dette alternativet, åpnes designprosjektet med all diskinformasjon du allerede har skrevet inn.
  • Hvis du kopierer en kommersiell disk og du har tilgang til en skanner, alt du trenger å gjøre er å skanne emballasjen og sette inn skannefilene ved hjelp av Image Tool i CoverDesigner. Da trenger du ikke å skrive inn noen tekst manuelt.
  • Ikke glem å velge pakkeformatet du designer for før du begynner å skrive inn diskinformasjon. Hvis du bruker standardmalen, kan det hende du må blåse Oppgi informasjon om elementer du ikke trenger.
  • Sjekk alltid 'Elements' -fanen i dialogboksen Skriv ut før du begynner å skrive ut. CoverDesigner 's standard er å skrive ut alle elementene i malen, hvis du vil skrive ut, for eksempel bare disketiketten, kan du avslutte sløsing av lager ved ikke å velge bort resten av elementene.
  • Nero Ultra Edition er først og fremst en serie med programmer som gjør at du kan rippe og brenne alle slags mediedisker. Den inkluderer Nero CoverDesigner, som lar deg raskt lage innskuddskort, hefter og disketiketter for omtrent alle slags diskemballasje. Den bruker et intuitivt informasjonstrøont design for å la deg legge inn informasjon på albumet eller prosjektet du brenner, og legger deretter automatisk den teksten i en hvilken som helst diskpakkemal du velger. Da er det bare et spørsmål om å tilpasse designen hvis du vil til og skrive ut det på forsiden lager.