Hvordan konvertere PDF til Powerpoint for PPT

 

1.

Gå til softpedia.com (oppført i Referanser-delen nedenfor) og last ned demoversjonen av PDF to Word Converter-programvaren ved å klikke på 'Last ned' -knappen øverst til venstre på skjerm. Hvis du liker programmet, kan du laste ned den fulle versjonen fra samme sted.

2.

Klikk på 'Ekstern speil 1' på høyre side av siden. Dette ber om en annen side, som starter nedlastingen. Hvis den ikke starter innen 10 sekunder, velger du den aktuelle teksten nær toppen av skjermen. Velg 'Lagre' fra popup-boksen som vises.

3.

Kjør oppsettfilen etter at den er lastet ned til datamaskinen. Du kan gjøre dette ved å enten dobbeltklikke på oppsettfilen, eller ved å la oppsettet starte automatisk etter at nedlastingen er fullført. Følg instruksjonene for å sette opp programmet.

4.

Åpne programmet ved å dobbeltklikke på ikonet. Dette vil være under Start-menyen, på skrivebordet eller på et annet sted du valgte som snarvei. Følg instruksjonene som programmet gir for å konvertere PDF-en til en PowerPoint-fil.

Tips og advarsler

  • Disse trinnene og programmet som er oppført, fungerer bare i Microsoft Windows, og ikke på Macintosh- eller Linux-operativsystemer.
  • OfficeConvert Software har laget et program for å konvertere PDF-filer til PowerPoint. Pass på at du vet hva dette programmet gjør ved å laste ned en demoversjon og følge de riktige trinnene.