Hvordan oppgradere bare regnskap

 

1.

Bestem hvilken oppgraderingsversjon du trenger. Hvis du har Simply Accounting Basic 2007 eller Simply Accounting 2008, må du oppgradere til Simply Accounting Pro 2010. Hvis du bare har Regnskap Pro 2007 eller en tidligere versjon, må du oppgradere til Simply Accounting Premium 2010 eller Simply Accounting Enterprise 2010. Med Simply Accounting Enterprise 2010 kan du ha opptil 20 brukere. Med Simply Accounting Premium 2010 kan du ha opptil fire brukere. Hvis du har Simply Accounting Premium 2008, må du oppgradere til Simply Accounting Premium 2010 hvis du har fire brukere eller mindre, eller du kan oppgradere til Simply Accounting Enterprise 2010 hvis du har mer enn fire brukere.

2.

Gå til nettstedet Simply Accounting for å kjøpe oppgraderingen. Alternativt kan du ringe Simply Accounting på 888-261-9610 for å kjøpe over telefon. Fra og med september 2010 starter oppgraderingsutgavene på $169,99.

3.

Sett inn din enkle regnskapsoppgraderingsdisk i den optiske stasjonen på datamaskinen. Klikk på 'Upgrade Simply Accounting' på skjermen som vises.

4.

Velg ditt foretrukne språk, klikk 'OK' og deretter 'Installer'.

5.

Få serienummeret fra installasjonsdiskett og skriv det inn på skjermen når du blir bedt om det. Klikk på 'Neste' for å fortsette.

6.

Les og godta lisensavtalen for å gå videre i installasjonsveiviseren.

7.

Velg 'Ja' på Windows-brannmuren for å få den automatisk konfigurert til å fungere med Simply Accounting. Klikk på 'Neste' for å fortsette.

Klikk på 'Next' for å installere oppgraderingen til samme sted som din nåværende versjon og deretter 'Typisk' som din type installasjon. Klikk på 'Neste' for å fortsette.

Gjennomgå alternativene du valgte på oppsummeringsskjermen, og klikk på 'Installer' for å installere oppgraderingen.

h4> Tips og advarsler

  • Du må registrere oppgraderingen på nettstedet Simply Accounting innen 15 dager etter installasjonen.
  • Simply Accounting er en business accounting programvare opprettet av Sage software selskapet. Denne regnskapsprogramvaren på inngangsnivå er laget for små bedrifter. Den tilbyr lønnsom funksjonalitet, samt muligheten til å opprette fakturaer, betale regninger, spore inventar, overvåke budsjetter og generere økonomiske rapporter for virksomheten. Bare Regnskap er tilgjengelig i single-user og multi-user versjoner. Fra september 2010 er den nyeste versjonen av programvaren Simply Accounting 2010.