Printmaster 16 vil ikke installere

 

1.

Sjekk din versjon av Windows ved å klikke på 'Start' og deretter 'Kjør' for å hente opp dialogboksen. Skriv inn 'winver' og klikk 'OK' for å se versjonen. Printmaster 16 fungerer bare med Windows 98, 2000, Me og XP.

2.

Se etter at du har nok ledig diskplass ved å gå til 'Min datamaskin' og høyreklikk på harddisken din. Velg 'Egenskaper' for å vise kaken som viser ledig diskplass. Du trenger 300 MB diskplass for installasjonen.

3.

Last ned Microsoft .net 1.1-rammeoppdateringen fra Microsofts nettsted (se Resources) hvis du får installeringsfeilen 1601 eller 1155. Denne oppdateringen kreves for programvaren.

4.

Gå til 'Kontrollpanel' fra 'Start' -menyen og klikk på 'Brukerkontoer'. Se under brukernavnet ditt for å se om det står 'Computer administrator' eller 'Begrenset konto'. Du må være logget inn på administratorkontoen for å gjøre installasjonen. Logg av fra startmenyen og bytt konto hvis du ikke allerede er i administratorkontoen.

Printmaster 16 er et program som lar deg lage en rekke bildeprosjekter. Du kan bruke de medfølgende prosjektmaler og kunstbilder til å lage et design. Du kan også ta dine egne bilder fra digitalkameraet, datamaskinen, CDen eller skanneren, og forbedre eller forvandle bildet til et enestående kunstverk. Printmaster 16 ble designet for kun å fungere med datamaskiner som kjører Windows-operativsystemet. Hvis du har installasjonsproblemer, kan de være lette å fikse.