Slik gjenoppretter du et passord i et Word-dokument

 

1.

Last ned et Microsoft Word-passordgjenopprettingsprogram til datamaskinen din; Det finnes flere gratis versjoner tilgjengelig online. Start oppsettet og installer det på datamaskinen.

2.

Start Word Password Recovery-programvaren. Ordliste vil dukke opp på ditt velkomstvindu. Klikk på 'Neste' -knappen. Dette vil ta deg gjennom hver enkelt kategori.

3.

Klikk 'Velg en fil' på den andre kategorien. Bla gjennom datamaskinen din for det låste Word-dokumentet. Klikk på filen og velg 'Åpne'. Velg 'Neste' -knappen.

4.

Velg gjenopprettingsmodusen du vil bruke. De neste to kategoriene inneholder to alternativer: 'Dictionary Recovery' og 'Brute Force Memory.' Det er best å starte med Ordbokgjenopprettingsalternativet, som det vanligvis er raskere, men avhenger av hvilken type passord som er angitt for dokumentet.

5.

Klikk 'Velg Ordbok. 'Klikk på ordlisten som er forhåndsinnstilt og installert med programmet. Velg' Åpne. 'Merk av alle boksene nederst i applikasjonen. Dette vil utvide resultatene dine for å inkludere små ord, flertall, aktiverte ord og store ord.

6.

Velg 'Gå' -knappen. Denne knappen vises til høyre når ordboken er lastet inn i programmet. Ordliste-søket vil starte. Eventuelle resultater vil bli vist når søket er fullført. Hvis søket ikke lykkes, kan du prøve brute force-angrepet.

7.

Klikk på 'Next' nederst på siden. Ordbokgjenoppretting-fanen. Dette tar deg til den fjerde kategorien, 'Brute Force Memory' -søk.

8.

Velg passordet ditt i rullegardinmenyen 'Tegn' . Det er fem muligheter å velge mellom, basert på hvilken karakter Ditt passord kan bestå av. Jo lengre søket vil ta.

9.

Velg lengden på passordet i de to rullegardinboksene nederst. Du vil mest sannsynlig sette den første boksen på '1,' fordi det er minimum lengden på et passord. Den andre boksen kan settes opp til en lengde på '8', avhengig av hva du foretrekker.

10.

Klikk på 'Gå' -knappen til høyre for boksen. Dette vil starte brute-force søk. Dette kan ta litt tid. Eventuelle resultater vil bli vist i en boks når søket er fullført.

Noen passord i orddokumenter er ikke enkle å gjenopprette. Det er bare to måter å angripe for å knekke et passord. Den ene er å bruke ordbokssøkemetoden, som kan være effektiv, men kan ta lang tid hvis passordet er langt eller mer enn et enkelt ord. Den andre er den brute force-angrepsmetoden. Denne metoden forsøker flere kombinasjoner av tall, bokstaver og symboler. De fleste passordene som består av et enkelt ord, trenger vanligvis ikke å gjenopprette.