Slik kjører du Windows på en Linux Virtual Machine

 

1. Bruk Oracle VirtualBox, som er en gratis og enkel virtualiseringspakke tilgjengelig for Linux, Windows og Mac OS X. VirtualBox leveres med veivisere for raskt å sette opp en virtuell maskin for alle operasjoner system med virtuelle harddisker, tilleggsutstyr og forskjellige nettverkskonfigurasjoner. Du kan montere diskbilder eller bruke en eksisterende optisk stasjon for å laste inn operativsystemet.

2.

Installer KVM hvis KVM er et annet populært verktøy for åpen kildekode-virtualisering. Det er ikke like brukervennlig som VirtualBox, og bygger på de typiske Linux-manuelle konfigurasjonene via tekstfiler. KVM er imidlertid kraftig, og det er utvidelser for grafisk styring av virtuelle maskiner KVM kan håndtere nesten alle gjesteoperasjoner på de fleste Linux-distribusjoner.

Kjøp kommersiell programvare. VMware og Citrix er begge virtualiseringsprogrammer for bedriftsnivå. Virtualisering blir stadig mer utbredt i server miljøer som utviklere skape virtuelle servere på en fysisk server, noe som gjør vedlikehold enklere kombinert med et kontrollert miljø. Oracle tilbyr sin egen programvare, skilt fra VirtualBox, kalt OracleVM. Kommersielle pakker overlapper funksjoner og tilbyr mer støtte enn open source-alternativer, og kan være enklere å bruke enn kommandolinjeverktøy som KVM.

Tips og advarsler

  • Uansett programvareinnstilling, på grunn av utbredelsen av Windows på operativsystemmarkedet, vil hvert virtualiseringsprogram støtte Windows. Den eksakte konfigurasjonen vil avhenge av hvilken programvarepakke du bruker, men Windows-installasjoner vil være godt dokumentert. Sjekk nettsiden til virtualiseringsprogrammet ditt for nøyaktige instruksjoner.
  • Selv om Linux tilbyr lignende funksjoner og funksjoner til Windows, kan det ikke erstatte alle programvarefunksjoner. Hvis det er et kritisk stykke Windows-programvare, må du bruke, men foretrekker Linux-operativsystemet, en løsning er å kjøre en virtuell Windows-maskin. Flere virtualiseringsverktøy er tilgjengelige kommersielt og som gratis open source-pakker. Du må eie en lisensiert kopi av Windows på en fysisk plate eller i bildeformat for å opprette en Windows virtuell maskin.