Slik oppdaterer du BIOS Firmware

 

1.

Gå til hovedkortprodusentens eller datamaskinprodusentens nettsted.

2.

Velg delen Nedlastinger, Støtte eller Hjelp av nettstedet.

3.

Skriv inn nødvendig informasjon. For eksempel, skriv inn modellen og operativsystemet for datamaskinen og versionsnummeret til hovedkortet ditt.

4.

Last ned den siste BIOS-firmwareoppdateringsfilen for systemet.

5.

Les alle instruksjonene som følger med BIOS-firmwareoppdateringen, som kan være med den nedlastede filen eller på selve websiden.

6.

< p> Følg BIOS-firmwareoppdateringsinstruksjonene for å oppdatere BIOS-firmware.For de fleste systemprodusentene siden Windows XP, dobbeltklikk oppdateringsfilen for å kjøre BIOS-firmwareoppdateringen fra harddisken.For de fleste systemer som er produsert før Windows XP, må du sette BIOS-firmwareoppdateringen på en formatert diskett og starte datamaskinen fra disketten.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil ha hjelp med å finne hovedkortprodusentens nettsteder, kan du besøke Wims BIOS-nettsted. Nettstedet inneholder også informasjon om hvordan du finner versjonnummeret for bestemt hovedkort produsenter.
  • Bare last ned BIOS firmwa oppdateringer gjort spesielt for systemet ditt. Bruk av en generell BIOS-oppdatering kan ødelegge systemet.
  • Noen ganger utgiver datamaskin- og hovedkortprodusenter grunnleggende Input / Output System (BIOS) firmwareoppdateringer. Firmware er begrepet som brukes til å beskrive BIOS-programvaren. Oppdater BIOS-firmware hvis du oppdager problemer etter at du har endret operativsystemet eller til og med maskinvaren din. BIOS-firmware fungerer på samme måte som andre typer programvare, noe som betyr at fastvaren kun er kompatibel med bestemte operativsystemer og maskinvaretyper. For å holde datamaskinen jevn etter at du har endret systemet, må du holde BIOS-firmware oppdatert.