Slik oppgraderer du Visual Studio Pro 2005

 

1.

Kjøp deg selv en oppgraderingskopi av Visual Studio Professional 2008 eller 2010. Fra og med september 2010 er 2010-utgaven den nyeste og er tilgjengelig på Microsofts nettsted for $299, Det er også tilgjengelig fra andre forhandlere. 2008-utgaven tilbys ikke lenger av Microsoft, men kan kjøpes fra andre leverandører, for eksempel eValueSoftware.

2.

Last ned installasjonsfilen din, hvis du kjøpte en digital nedlasting, og dobbeltklikk på den. Eller sett inn installasjonsdisken din i datamaskinen. Dette starter installasjonsveiviseren.

3.

Godta vilkårene for programvare og klikk på 'Neste' for å fortsette. Hvis du ikke godtar vilkårene, kan du ikke installere oppgraderingen.

4.

Kontroller nedlastningskvitteringen din, eller se på installasjonsdisketten, for å få produktnøkkelen. Skriv inn det på skjermen og klikk på 'Neste' for å fortsette.

5.

Velg 'Oppgradering' som typen installasjon du vil gjøre. Dette starter den faktiske oppgraderingsinstallasjonen.

6.

Vent mens oppgraderingen installeres. Du vil se en fremdriftslinje på skjermen du kan følge. Oppgraderingsinstallasjonen tar vanligvis mellom 15 og 45 minutter, avhengig av datamaskinen.

7.

Start datamaskinen på nytt når oppgraderingsinstallasjonen er ferdig, og du blir bedt om å gjøre det. < / p> Visual Studio Professional er et program fra Microsoft som er for webutviklere. Hvis du bruker 2005-utgaven av Visual Studio Professional, kan du oppgradere til 2008-utgaven eller 2010-utgaven. Uansett hvilken utgave du foretrekker å oppgradere til på datamaskinen, er oppgraderingsinstallasjonsprosessen den samme. Når du er klar, er oppgraderingsinstallasjonen noe du kan gjøre på egen hånd.