Slik slår du en PowerPoint inn i en filmfil

 

1.

Åpne presentasjonen du ønsker å konvertere til en filmfil. Klikk på 'Fil' -menyen i PowerPoint.

2.

Velg 'Lag film'.

3.

Velg ' Juster innstillinger. ' Klikk på 'Neste'.

4.

Endre innstillingsalternativene som er oppført for å dekke dine behov. Valg inkluderer å velge størrelsen filmen skal spille (det vil si den nåværende dataskjermstørrelsen). Du vil kanskje velge 'Loop Movie' hvis du planlegger å spille videoen i bakgrunnen av en hendelse, og du vil at den skal fortsette å spille på repetisjon. Andre valg inkluderer lydsporvalg og kvalitet på filmvisningen. Når du er ferdig med å velge, klikker du på 'OK'.

5.

Skriv inn et filnavn i tekstboksen 'Lagre som' som åpnes. Velg 'Legg til filutvidelse. 'Klikk' Lagre. 'Filmen din vil bli opprettet.

Tips og advarsler

  • I PowerPoint 2010 velger du' Del 'under' Fil '-menyen Klikk på 'Opprett en video.' Denne metoden gjør det mulig å lagre en fil som skal lastes opp til sosiale nettverk, eller brenne til en DVD enda enklere.
  • PowerPoint er nyttig for å lage lysbilder og presentasjoner, men du kan også bruke den til å lage filmer. Lysbilder og presentasjoner kan være grunnlaget for en film som klienter eller arbeidstakere kan se (for eksempel en sikkerhetspresentasjon), eller du kan slå familiefotografier til en film som skal gis. Du kan publisere slike filmer på Internett eller koble dem til nettsider for sosiale nettverk, noe som gjør dem mye enklere å se av de som kanskje ikke har Microsoft PowerPoint-programvare.