Slik slår du en datamaskin inn i et mediasenter

 

1.

Oppgrader RAM hvis datamaskinen har mindre enn 1 GB. Uten minst en gigabyte, vil datamaskinen din ikke kunne streame filmer og musikk jevnt.

2.

Oppgrader datamaskinens harddiskminne hvis du har mindre enn 150GB verdt. En digitalt kodet DVD tar opp minst 1 GB, så en harddisk mindre enn 150 GB gir deg ikke mye plass til et stort bibliotek med digitale medier.

Flytt datamaskinen din ved siden av fjernsynet, og koble de to med en DVI-til-HDMI-kabel. Din TV, hvis den er kompatibel, vil ha en inngang på bakpanelet som ser ut som DVI til HDMI-kabelenden.Slå på datamaskinen og bla gjennom TV-apparatets 'Input' -kanaler til du ser datamaskinens oppstartsskjerm. Datamaskinens skjerm vises nå på fjernsynet, og Alt du spiller på det vil dukke opp på TVen din.

4.

Koble datamaskinens lydutgangskontakt til TVens lydinngang med en mini stereo-til- RCA-kabel. Musikken din og filmlyden vil nå streame gjennom TV-apparatets lydsystem.

5.

Last ned og installer en mediahåndterende teknologi som Windows Media Center eller Media Portal, begge som er gratis og brukervennlig.

La din mediehåndteringsprogramvare katalogisere bilde-, musikk- og videobiblioteker. Denne funksjonen er innebygd i Windows Media Center og vil automatisk utføre, men annen programvare kan kreve at du velger 'Katalog' fra 'Fil' -menyen.Når programvaren har arkivert alle dine digitale medier, har du har et datasenter for media!

Hvis du ser på å konsolidere alle dine digitale medier til en enkelt, uhyggelig underholdningsenhet som er i stand til å levere noen del av musikk-, bilde- og filmbibliotekene dine ved å trykke på en knapp, har du lykke til; å snu datamaskinen til et mediasenter er ikke så vanskelig som du kanskje tror.Faktisk, med riktig programvare, noe nytt maskinvare og et par kabler, Du vil nyte et utrolig utvalg av digital underholdning på fingertuppene.