Slik synkroniserer du Windows med USB

 

1.

Gå til nettstedet Microsoft Downloads Center. Last ned og lag SyncToy-programmet på datamaskinen din (se Resources).

2.

Åpne 'Computer' eller 'Denne datamaskinen' og bla til mappen der du lagret SyncToy-programmet . Dobbeltklikk på SyncToy-oppsettfilen og følg instruksjonene på skjermen for å installere verktøyet på PCen. Slå på SyncToy ved å klikke på 'Start' og deretter på 'SyncToy' -knappen. Start

programkobling. Vent til SyncToy starter.

4.

Klikk på 'New Folder Pair' -knappen nær bunnen av skjermen. Under overskriften 'Venstre mappe' klikker du på 'Bla gjennom' -knappen. Naviger til mappen du vil sikkerhetskopiere og synkroniser USB-stasjonen.

5.

Sett inn den eksterne harddiskpluggen eller flash-stasjonen i en tom USB-port på PCen. Vent til Windows kjenner igjen og konfigurerer USB-stasjonen. Når Windows har bekreftet at USB-enheten er klar til bruk, klikker du på 'Bla gjennom' -knappen under delen 'Høyre mappe' i SyncToy-vinduet.

6.

Klikk på 'Computer' eller 'Min datamaskin' i SyncToy 'Browse' -vinduet. Klikk og velg stasjonsbokstaven for USB-stasjonen, og klikk deretter på 'OK' -knappen.

7.

Aktiver alternativet 'Synkroniser' i det nye vinduet og klikk på ' Neste '-knapp.

8.

Skriv inn et navn for det nye par synkroniserte mapper og klikk på' Fullfør '-knappen.

9.

Marker navnet på det nye parmappene i venstre side av SyncToy-vinduet, og klikk deretter på 'Kjør' -knappen. Første gang du kjører SyncToy, vil verktøyet først kopiere alle filene fra den valgte kildemappen til den eksterne harddisken eller USB-flash-stasjonen. Når du kjører programmet på nytt, synkroniserer verktøyet kildemappen og USB-enheten ved å kopiere filer som er endret eller redigert. SyncToy vil også slette filer på USB-stasjonen som ikke lenger er i kildemappen.

Tips og advarsler

  • Selv om SyncToy er et praktisk verktøy, Synkroniserer ikke filer automatisk. Du må kjøre programmet hver gang du vil kopiere nye filer eller synkronisere nåværende filer mellom PCen og USB-stasjonen. Imidlertid bør etterfølgende synkroniseringer av filene bare ta noen sekunder.
  • En synkronisert sikkerhetskopiering av viktige Windows-dokumenter og filer er en flott måte å sikre at dataene dine er både sikre og oppdaterte. Microsoft gir deg muligheten til å holde viktige filer sikkerhetskopiert og synkronisert med en USB-ekstern harddisk eller en flash-stasjon med noen få museklikk. Hvis du lagrer synkroniserte sikkerhetskopieringsfiler på en USB-enhet, kan du beholde dataene på en sikker og separat sted.