Slik synkroniserer du iPod, iTunes og Virtualbox

 

1.

Installer VirtualBox. Hvis den allerede er installert, må du sørge for at du har den nyeste tilgjengelige versjonen for operativsystemet. Oppgrader hvis du ikke er nåværende.

2.

Lag en ny VM med Windows XP. Installer Windows XP, og oppgrader til et minimum av Service Pack 2.

3.

Installer iTunes i din virtuelle maskin. Enten iTunes versjon 8 eller versjon 9 er bekreftet for å fungere.

4.

Innenfor innstillingene for Windows VM, må du sikre både 'Aktiver USB-kontrolleren' og 'Aktiver USB 2.0 EHCI) -kontrollene er merket.

5.

Koble iPod-en med en USB-kabel. Bekreft at iTunes ser iPod-en ved å se den i venstre kolonne i iTunes-vinduet.

6.

Synkroniser iPod-enheten i iTunes. Velg iPod i den venstre kolonnen i iTunes, og velg deretter 'Synkronisering' i hovedvinduet.

Tips og advarsler

  • Du kan legge til et filter på VirtualBox gjør at iPod automatisk kan passere, ellers må du manuelt velge og aktivere iPod når den er plugget inn.
  • VirtualBox er kjent for å være svært følsom angående styringen av USB-enheter, og du kan Har flere operativsystemspesifikke konfigurasjonstrinn for å aktivere USB-enhetens gjennomgang. Slike trinn avhenger av distribusjonen av Linux du har installert.
  • VirtualBox er en Virtual Machine (VM) -programvare opprinnelig opprettet av Sun Microsystems, som nå eies av Oracle. Det er mulig å lage en Windows VM ved hjelp av VirtualBox og installere Apples iTunes. Dette gjøres vanligvis med versjoner av Linux, som Ubuntu, som ikke har noen innfødt mekanisme for å synkronisere med iPod og iPhone. Apple har ikke skrevet en versjon av iTunes for Linux, og det finnes ingen annen enkel metode for å synkronisere filer til en iPod på Linux-datamaskiner.