Bjchkn32.Dll kunne ikke lastes eller installeres på Microsoft Outlook 2003

 

1.

Logg på Internett og last ned RegistryEasy-programmet. (Se Ressurser for en lenke.) Feilen Bjchkn.32.DLL krever en reparasjon til datamaskinens register. DLL-filen er ikke tilgjengelig for individuell nedlasting, men kommer pakket med andre filer som må korrigeres samtidig.

2.

Klikk 'Scan' i RegistryEasy-programmet vindu. Dette vinduet åpnes etter at programnedlastinger og fullfører sin automatiske installasjonsprosess.

3.

Klikk på 'Løs feil' etter at skanningen er fullført, og programmet vil automatisk korrigere Bjchkn32. dll feil.

4.

Start datamaskinen på nytt og åpne Microsoft Outlook 2003.

Tips og advarsler

< li> Kontroller at sikkerhetsinnstillingene for Internett og nettleseren på datamaskinen vil tillate nedlasting av EXE (kjørbare) filer før du prøver å laste ned RegistryEasy. Standard for mange sikkerhetsprogrammer er å blokkere EXE-filer fra nedlasting for å hindre at virus installeres på datamaskinen. Angi innstillingene for å tillate nedlastingen, og sørg for at du nullstiller for å blokkere EXE-filer etter at nedlastingen er fullført for å opprettholde sikkerheten på datamaskinen.
  • Microsoft har en policy om å stoppe støtten for service packs og programmer 24 måneder etter utstedelsesdatoen. Hold styr på alle installasjonsprogramvarene, da noen filer kanskje ikke lett finnes online.
  • Hvis feilmeldingen på dataskjermen viser 'Bjchkn32.Dll ikke kunne lastes eller installeres på Microsoft Outlook 2003,' så mangler eller korrupter DLL-filen. Hver DLL, eller dynamisk link bibliotek, har en bestemt funksjon som gjør at et program kan fungere. Når det er et problem med en DLL-fil, vil programmet ikke laste, kjøre eller noen ganger til og med installere. Dette problemet er enkelt å korrigere. Hvis du avinstallerer og installerer programmet på nytt, kan det hende at DLL-filen blir løst. Hvis ikke, må den byttes ut. Bjchkn32.Dll krever en reparasjon til registret på datamaskinen og kan bare gjøres ved hjelp av et gratis program kalt RegistryEasy. DLL er ikke tilgjengelig som en individuell nedlasting fra Microsoft eller noen av de offentlige DLL-bibliotekene på linje.