Slik avinstallerer du Internet Explorer 7 SP3

 

Avinstaller Windows XP SP3

1.

Klikk på 'Start' -knappen og start dialogboksen 'Kjør'.

Skriv 'appwiz.cpl' i 'Kjør' tekstboksen og trykk deretter 'Enter.' Dette vil hente dialogboksen 'Legg til / fjern programmer'.

3.

Klikk på alternativet 'Vis Windows Oppdateringer' og bla deretter ned listen over installerte programmer til du Finn oppføringen for Windows Service Pack 3.

4.

Velg SP3-oppføringen, og klikk deretter 'Change / Remove' -knappen umiddelbart til høyre. Dette vil starte den automatiske avinstalleringsprosessen. Følg instruksjonene på skjermen, og vent deretter da Windows avinstallerer oppdateringspakken for Service Pack 3. Du må starte datamaskinen på nytt når prosessen er fullført.

Avinstaller Internet Explorer 7

1.

Åpne 'Legg til / fjern programmer' samme metode som beskrevet i forrige avsnitt.

2.

Rull ned listen over installerte programmer til du finner 'Internet Explorer 7' -oppføringen.

3.

Velg oppføringen og klikk på 'Endre / fjern' -knappen. Følg instruksjonene på skjermen for å starte den automatiske avinstalleringsprosessen.

Mens de fleste Windows XP-servicepakker var vellykkede i deres mål om å oppgradere og feilsøke Windows XP, klarte Service Pack 3 faktisk å bryte et par ting, selv om det var å fikse andre. En av de mer nysgjerrige lydene av denne spesifikke oppdateringspakken er at hvis du installerer den på en maskin som har Internet Explorer også installert, vil du ikke kunne avinstallere IE7 før du først har avinstallert SP3. Heldigvis er avinstallering av SP3 en relativt enkel sak, og når den er borte, er du fri til å avinstallere IE7 også.